Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiemusical med Motown musikstil

21. april 2017 - 28. april 2017

Kom med til årets familiefest på Slagelse Teater, som snart har premiere.
Der bliver humor, sang og musik for hele familien, når Musicalscenen lader tæppet gå for den festlige musical ”The Wiz”. Der har premiere fredag 21. april på Slagelse Teater.

De sidste dansetrin bliver terpet. Makeuppen bliver lagt, renset af og lagt igen. Scener bliver taget om og om. Og sangere og musikere øver det hele igennem igen og igen. For det hele skal sidde i skabet, når Musicalscenen har premiere på den festlige familiemusical The Wiz fredag 21. april på Slagelse Teater.

”Nu har vi været i gang med forberedelserne i snart et år, og det er fantastisk at se, hvordan det hele er ved at komme til live – fra man stod med det hele i hovedet, til det nu er ved at vokse færdigt for øjnene af en. Det er bare fantastisk,” siger Kenneth Ewi Kirkeby, der er instruktør på stykket The Wiz.

The Wiz bliver samtidig hans debut som instruktør, og det er absolut ikke nogen lille varieté-forestlling, han har kastet sig ud i. Instruktøren har sammen med sin produktionsgruppe skulle holde snor i omkring 40 frivillige, der tager sig af alt fra kulisser, rekvisitter, kostumer, sminke, lyd, lys, musik, sang, dans og teater.

”Men det kræver det, hvis man gerne vil lave musicals, der emmer af klasse og kvalitet. Og så har vi også været heldige, for vi har simpelthen bare nogle hamrende dygtige kræfter med på alle poster. Dette tæller blandt andet en fantastisk koreograf, som i år har et helt dansehold, som på fornemste vis binder forestillingen sammen – Bare fordi vi er amatører kan vi jo godt levere et professionelt stykke arbejde,” griner instruktøren.

Historien fra Oz

Du kender sikkert historien om Dorothy, Løven, Blikmanden, Fugleskræmslet og Troldmanden fra Oz. Men i musicalen ”The Wiz” har den klassiske historie fået et ordentligt skud tempo, humor og musik, som vi kender den fra Motown i USA.

Manden der har styr på rytmer, toner og harmonier er kapelmester Jacob Seersholm, og han lover, at det bliver svært at holde fødderne i ro – uanset om man bruger størrelse 25 eller 45 i sko.

”Sangene i denne musical er meget medrivende og går lige i øregangene på den fede måde – og når man så samtidig får lov til at så i spidsen for et virkelig velspillende orkester, der bare kan levere varen, så går det hele op i en højere enhed,” fortæller Jacob Seersholm, der også er formand for Musicalscenen.
Tag familien med
Hvis man vil lave det ordentlig koster det penge forklarer instruktør Kenneth Ewi Kirkeby, og derfor har forestillingen fået økonomisk opbakning af både Slagelse Kommune og lokale virksomheder.
”Vi er dybt taknemmelige for den opbakning, vi har fået, for det giver os en masse muligheder og gør, at vi kan løfte vores produktion til nye højder,” fortæller instruktøren.
Det har blandt andet betydet, at Musicalscenen har kunnet leje en over 30 kvadratmeter stor LED-væg og lave farverige kulisse, rekvisitter og dragter, der skal tage publikum med til landet Oz.

Instruktøren runder af med at love, at det The Wiz bliver en forestilling, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan komme ind i mørket, høre dejlige sange og bevæge lattermusklerne.

”The Wiz er en fest for hele familien – og den håber vi selvfølgelig at alle i Slagelse og omegn vil komme og holde med os,” slutter Kenneth Ewi Kirkeby.

The Wiz spiller på Slagelse Teater i perioden 21. april – 28. april 2017. For billetter og mere info:

http://www.ticketmaster.dk/artist/the-wiz-billetter/976611

The Wiz, Musicalscenen 2017. Foto: Presse

Detaljer

Start:
21. april 2017
Slut:
28. april 2017

Sted

Slagelse Teater
Herrestræde 9
Slagelse, 4200
+ Google Map
Telefon:
58 52 56 40
Hjemmeside:
http://teaterkreds.dk/forside