Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halloween i Birkegårdens Haver

27. august 2017 11:00 - 29. oktober 2017 17:00

Kom og vær med til at udhule græskar og se den flotte udstilling af halmfigurer. Mange finder ro ved en spadseretur langs søen, og der kan du medbringe din madpakke, hvis du ikke vil købe den i caféen.

I september er der georginer og andre smukke blomster, og der er stadig et område, hvor børn kan udfolde sig på legepladsen.
Der er masser at se på i den inspirerende Permahave, og gæsterne kan også lære om, hvordan haven bliver ved at være flot sent på sæsonen. Birkegårdens Haver har netop fået to skønne gedekid, som man rigtig gerne må kæle med ligesom med alle vores andre dyr.

Både Café Klokkeblomst og butikken holder også åbent de kommende måneder og til jul. Her kan købes kaffe, kage og mindre retter.
“Vi forventer os meget af juleudstillingen, hvor vi i år har indgået en aftale med en ekstern og topprofessionel samarbejdspartner der bruger avanceret lysteknologi til at skabe en helt speciel stemning og farverig jul, så det bare med at komme af sted”, opfordrer Merry Sørensen.

Birkegårdens Haver holder åbent hver dag frem til den 29. oktober fra kl.11.00 til kl.17.00. Fra den 14.oktober og 14 dage frem er der traditionen tro Halloween, i år med endnu flere halmfigurer.
Fra første søndag i advent åbnes haverne igen med en helt ny juleudstilling, som vil være en forunderlig oplevelse for hele familien.

Birkegårdens Haver. Sensommer. Foto: PR

Detaljer

Start:
27. august 2017 11:00
Slut:
29. oktober 2017 17:00

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291 Danmark
+ Google Map
Telefon:
58260042