Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NY STRØM-stafetten

15. december 2017

Ny Strøm stafetten er på banen igen med 2 superfine, unge bands/ musikere med lokal forankring. De særligt udvalgte 2 acts, der skal videreføre NY STRØM-stafetten er to musikere, hvis musikalske talenter dækker over mange instrumenter og stilarter: REHN og Andreas Larsen.

REHN – Røverhistorier, brede smil og latter er drivkraften bag REHN.

“En fjer bliver til fem høns” er en passende beskrivelse af de fortællinger, man hører hos REHN. En undring, en sjov tanke eller en ubehagelig oplevelse, kan med hjælp af en teskefuld humor, hurtigt udvikle sig til en historie om en mands mentale nedbrud eller den sorte død.

Med et 7-mands orkester skrues der fuldt op for energien på scenen, når de brede smil synger om alt fra trussetyve til den velkendte “stalker”-type.

Andreas Larsen som gør brug af en usædvanlig kombination af HUMAN BEATBOX, klaver og synthesizer i hans soloprojekt, hvor han ene mand dækker alle roller i musikken.

Hans måde, at få de forskellige elementer til at spille sammen på, skaber en progressiv bevægelse i et organisk lydunivers. Musikken kendetegnes ved tunge rytmer og melankolske stemninger med undertoner af hiphop og trance.

Der er gratis adgang til arrangementet og max hygge-garanti – Arrangementet starter kl. 20:00

Detaljer

Dato:
15. december 2017

Sted

Slagelse Musikhus
Sdr. Stationsvej 3-5
Slagelse, 4200
+ Google Map
Telefon:
58 50 10 70
Hjemmeside:
http://www.slagelse-musikhus.dk/