Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsferie hos vikingerne på Trelleborg

13. oktober 2018 10:00 - 21. oktober 2018 16:00

I den kommende uge er der efterårsstemning hos vikingerne på Trelleborg. Tag hele familien med og få en hyggelig og sjov oplevelse sammen med vikingerne.

Du kan smage på vikingernes efterårsmad, skyde med langbuer, høre om vikingernes guder og slå dig løs som vikingekriger. Du kan også møde stjernekokken Adam Engel. I vikingelandsbyen kan du hver dag selv prøve de mange aktiviteter bl.a. runeristning, tinstøbning, fladbrødsbagning og den populære krigertræning, hvor du kan kæmpe som vikingekriger. Du kan også prøve de mange sjove vikingelege, hvor du bliver udfordret på hurtighed, smidighed, snilde og styrke.

Vikingegruppen Arns Ætlinge laver smagsprøver til alle besøgende de første dage i efterårsferien, og tirsdag er der Fortælleteater for de mindste, hvor man kan høre sjove og drabelige historier fra Harald Blåtands tid. Tirsdag og torsdag kan du se, hvordan vikingesmedene Niels og Sven smeder prickers til at spidde kød med – og du kan selv prøve at smede sammen med dem.

Fredag d. 19. okt. fra 11.00-15.00 kan du møde kok, kogebogsforfatter og foredragsholder Adam Engel, der laver vikingeinspireret mad over bål.  Indtil kl. 15. vil han være at finde i vikingelandsbyen, hvor han dagen igennem laver lækkert vikingemad med afsæt i vikingerne råvarer og med et moderne tvist. Alle er velkommen, og der vil være smagsprøver.

I weekenden fra fredag den 19. oktober flytter vikingekrigerne fra kampgruppen AustR DaniR ind i det gamle langhus. De træner og kæmper hele weekenden i den mere hårdtslående og rå kampteknik Eastern Style, som du kan opleve helt tæt på. Det vil være med tung og fuld udrustning og – krigerne kæmper med fuld kontakt, hvor det er tilladt at angribe hele kroppen med vikingernes våben. Du kan også høre krigerne selv fortælle om deres kampteknikker og våben. For åbningstider og yderligere info, se mere her.

Bueskydning påTrelleborg. Foto: Jacob Nyborg Andreassen.

Detaljer

Start:
13. oktober 2018 10:00
Slut:
21. oktober 2018 16:00

Sted

Vikingeborgen Trelleborg
Trelleborg Allé 4, Hejninge
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map