Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fødselsdags-fernisering

10. oktober 16:00 - 20:00

I dag er det MØLLER´s fødselsdag, hurra hurra hurra.
I forbindelse med fødselsdagen afholdes fernisering med 2 fantastiske kunstnere hos Møller i Mejeriet.

I Det hvide kølerum vises en spændende udstilling med Naivistiske stofbilleder af Merete Mortensen.

Merete siger: jeg elsker at være i det umiddelbare og fabulerende rum. Samtidig søger jeg også at formidle plads for refleksion i dét, jeg laver. Materialerne til mine billeder er stoffer og tråd af enhver art og farve – ofte finder jeg dem på mine rejser. Alt er syet i hånden. Mine farvevalg tager oftest udgangspunkt i min ide, men også i mine følelser. Merete bor i Kalundborg

I Saltrummet er det eventyrlige malerier af Lisbeth Thygesen som kommer til at pryde de hvide flisevægge. Lisbeth er som kunstner dybt optaget af naturen og det påvirker hendes kunstneriske udtryk og hendes livsforståelse i høj grad. Hendes malerier fører dine tanker ind på drømme, folklore, spiritualitet, magi og den nordiske og skandinaviske store natur og vildmark, og selv om scenen er sat Nordeuropas natur, er hendes fortælling fortalt i det underbevidstes sprog og derfor forstået og relateret til på tværs af kultur. Lisbeth har mange udstillinger bag sig, både i Danmark, Sverige, Tyskland og Spanien. Hun bor og har atelier på Frederiksberg, Danmark.

I det store galleri kan alle de andre kunstneres værker naturligvis også ses, udvalget er bredt indenfor maleri, keramik, kunstprint, kunstpuder og glaskunst.

Læs mere her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tidspunkt:
16:00 - 20:00

Sted

Møller i Mejeriet
Støvlebækvej 1A, Kirke Stillinge
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
29 43 91 47
Del på sociale medier