Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis arrangement: Depression – en folkesygdom

23. september 19:00 - 21:30

Kom til gratis PsykInfo arrangement på Slagelse Bibliotek den 23. september og få indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression. Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig.

Arrangementet på Slagelse Bibliotek den 23. september giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. Du får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af henholdsvis angst og depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Du kan også høre et fagligt oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.

Program:

“Troen på at blive rask gør en forskel”
v. Ida Pedersen, audiolog og EN AF OS ambassadør

“At skelne depression fra bump på livets landevej”
v. Katrine Runge, Specialsygeplejerske i Psykiatri, Distriktspsykiatrien Holbæk, Region Sjælland

Pris og tilmelding:

Det er gratis at deltage.
Tilmeld dig her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
23. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
Slagelse, 4200
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.slagelsebib.dk/
Del på sociale medier