Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jubilæumsudstilling i Vestsjællands Fugleforening

13. oktober 2018 14:00 - 18:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating indefinitely

Vestsjællands Fugleforening afholder årets fugleudstilling i Nordhallen i Slagelse i denne weekend.

Tom Jensen, der er formand for foreningen udtaler: ” Foreningen satser i år virkelig bredt og har inviteret en masse gæsteudstillere, så der er noget at opleve for hele familien. Foreningen har nemlig 50 års jubilæumi i år og vi er meget stolte og glade for den store opbakning, der har været i foreningen omkring udstillingen og vi glæder os meget til at vise det hele frem til publikum”. Udstillingen er en af de største på Sjælland udenfor Københavnsområdet.

Der vil være et bredt udvalg af fugle indenfor kategorierne parakitter, papegøjer og småfugle. Som noget helt specielt kan vi igen i år præsentere flere lokale 1. Opdræt. Det vil sige, at denne fugl er opdrættet i vores lokale forening for første gang. Det viser en stor seriøsitet fra opdrætterens side, og fra foreningens side ønsker vi et stort tillykke med resultatet af anstrengelserne.

Udstillingen er samtidig medlemmernes ”skulderklap”, da der lørdag formiddag er bedømmelse af fuglene af eksterne dommere. Fuglenes kondition og foderstand samt opdrættets kvalitet bliver bedømt, og der er præmier til de bedst udstillede fugle. Inden udstillingen åbnes for dommere og publikum er alle fugle kontrolleret af dyrlæge Ove Brinkmann fra Gørlev Dyreklinik.

Udover de smukke fugle vil du også møde nogle spændende gæsteudstillere, nemlig kanariefugle med deres skønne sang, farverige undulater, flotte Agapornis ( dværgpapegøjer ), hoppende kaniner, og de sødeste små pindsvin. Der vil være et mindre fuglesalg.

På udstillingen vil der også være forskellige salgsboder med bla. alverdens krydderier, fanøskaller, tilbehør til fugle, forskellige foderblandinger, redekasser og transportkasser m.m. og som noget helt specielt får vi igen år besøg af biolog Henning Webber, der vil vise, hvordan sommerfugle sættes op til udstilling og hvordan en fugl kan udstoppes.

Skulle sulten melde sig, er der mulighed for at få stillet denne i hallens cafeteria, der blandt andet byder på frisksmurt franskbrød og varme pølser samt øl og vand. Kaffetørsten kan slukkes sammen med et lækkert stykke lagkage. For de spillelystne er tombolaen klar til at tage imod med mange fine gevinster.

Foto: Vestsjællands Fugleforening.

Detaljer

Dato:
13. oktober 2018
Tidspunkt:
14:00 - 18:00

Sted

Nordhallen
Nørrevangstorvet 8
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map