Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kurs mod Magiske Mexico

14. november 19:00

Tag med på denne farverige rejse til Mexico, der er utrolig spændende med en dramatisk historie. Aztekere, Mayaer og de spanske kolonister m.fl. har alle sat deres præg på dette prægtige land, som er besøgt tre gange på forskellige rundrejser af foredragsholderen, Jesper Thomas Nielsen. Kultur og natur er forunderlig i Mexico. Inspirationen herfra bruges i arbejdet som pyramidekunstner.

Kom og hør om det hele i et flot lysbilledforedrag med masser kultur, mennesker, geografi, historie, flora og fauna, folklore og gode rejseoplevelser samt tid til erfaringsudveksling og udveksling af drømme og et kig til kunsten i Galleri-Jethoni.dk og atelier på den gamle popcornfabrik, Sorøvej 11, Slagelse. Se også kunsten og få smagsprøver på lækker økologisk og vegansk chokolade fra Luxuslife.dk, lavet som de gamle mexicanere gjorde det. Alt i alt venter en autentisk, hyggelig og intens oplevelse.

Foredraget afholdes torsdag den 14. november 2019, kl. 19,00 på den gamle popcornfabrik, Sorøvej 11, Slagelse

Tilmelding
Tilmelding nu. Pris kr. 100,- inkl. salon med kaffe/the/chokolade/popcorn som i biografen. MobilPay 22 61 21 29 eller ring. Begrænset antal pladser. Evt. resterende pladser sælges ved indgangen.

Kurs mod Prægtige Peru
Er du interreseret kan du også komme med til foredraget ‘Kurs mod Prægtige Peru’ med globetrotter Sven Worm 14. januar 2020 kl. 19,00. 
Når man lider af uhelbredelig rejsefeber, så er det en fantastisk oplevelse at komme på en drømmerejse til Peru og besøge Lima, Den hellige dal, Regnbuebjergene, Machu Picchu og Manu regnskoven.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
14. november
Tidspunkt:
19:00

Sted

sorøvej 11
Sorøvej 11
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier