Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NY STRØM præsenterer: Ea Wim & Delvin

14. september 2018 20:00 - 22:00

Slagelse Musikhus og Badeanstalten lægger den 14. september 2018 scene til en aften med de unge talenter Delvin & Ea Wim.

Delvin er en dansksproget pop/rock-kunstner, der vil ud over scenekanten. Med et nyt band sammensat af lokale musikanter, er Delvin klar til NY STRØM med en energisk musikoplevelse. Med et eksperimenterende blandingsforhold mellem det indie-poppede og iltert rockede, numrenes skæve opbygninger og anderledes akkordskifte skaber Delvins LIVE-optrædener en opløftede spændingskurve, hvor publikum let kan lade sig storme. Sammenligninger med store navne som Bisse, ja selv C.V. Jørgensen er oplagt, når man taler om kunstneren Delvin.

Ea Wim er en kunstner uden filter. Hun bevæger sig i et kontrastfyldt univers af melodiøse værker i en nordisk indie stil med inspirationer fra både den klassiske musik og folkemusikken. Ea Wims sorgfulde og samfundskritiske sange er, som har hun taget højskolesangbogen, revet den i tusind stykker og desperat sat den sammen igen. Ea Wim er blandt andet blevet spillet på P2, har vundet talentkonkurrencen “Skru Op” og nu modtaget et legat fra Koda Dramatik til sin musikdramatiske forestilling ’Nøgne Sjæl, Sande Menneske’.

For billetter og yderligere info, se mere her.

Delvin & Ea Wim (pressefoto).

Detaljer

Dato:
14. september 2018
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

Slagelse Musikhus og Badeanstalten
Sdr. Stationsvej 5
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps