Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Palle Pirat sørøver-show

28. september 15:00

Palle Pirat er et af Danmarks sejeste sørøvershow for både børn og voksne. Benni Rabalder og Lisbet Syngesild spiller koncerter over hele landet – og nu er turen kommet til Slagelse, hvor Vestsjællands Teaterkreds inviterer børn og deres familier indenfor til showet ’Skæg og Skumsprøjt’.

Sjov for hele familien
Den tidligere cirkusdirektør Benni Rabalder er nu blevet pirat for at finde guldskatte og leve det frie piratliv på de syv have. Benni elsker larm og høj musik og har opfundet en musikmaskine. Og piratpigen Lisbet Syngesild med verdens smukkeste sangstemme kan synge til.

I showet ’Skæg og Skumsprøjt’ har Benni Rabalder fået piratstress. Der er nemlig meget at se til som piratkaptajn, når man ikke har prøvet det før. Ikke mindst skal der holdes styr på besætningen, alle guldskattene og den medbragte proviant.

Skal der betales told af fundne skatte? Og hvad med hvidvaskning af besætningens tøj? Og må en pirat bruge GPS til at finde en skat?

Benni grubler, lader skægget gro og må på Mindfullness-kursus for pirater. Men heldigvis virker sang og musik også beroligende.

Børnemusik gennem 20 år
Palle Pirat er et af Danmarks mest populære familieshows, og når Palle Pirat optræder, er der noget at hente med hjem for både far, mor, bedstemor og børnebørn.

Historien om Palle Pirat begyndte i 1995, hvor sangskriver og komponist Ulla Rasmussen fandt på sange og historier om den muntre piratdreng Palle Pirat. Der er ligeledes udgivet to bøger om Palle Pirat.

Palle Pirat har udgivet ni albums, hvor ’Klar! Pirat! Start!’ er et af de mest kendte numre. I dag er Lisbet Syngesild (Lisbet Frisenette) i den vokale front, mens Benni Rabalder (Nils Harbo) står for den musikalske backing på diverse instrumenter.

Billetter
Palle Pirat kan opleves på Slagelse Teater lørdag 28. september 2019 kl. 15.00. Billetter kan købes her, eller på teatret i åbningstiden.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
28. september
Tidspunkt:
15:00

Sted

Slagelse Teater
Herrestræde 9
Slagelse, 4200
+ Google Maps
Telefon:
58 52 56 40
Hjemmeside:
http://teaterkreds.dk/forside
Del på sociale medier