Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Readathon – 24 timers non-stop hyggelæsning

15. oktober 12:00 - 16. oktober 12:00

For fjerde år i træk er der Readathon på Slagelse Bibliotek.

Readathon er et vaskeægte læsemarathon særligt for de 13-18 årige, der ønsker at fordybe sig i bøgernes verden i deres efterårsferie.

Den 15. oktober kl. 12 går det løs. Her starter 24 timers læsemaraton. 24 timer sammenhængende timer, hvor deltagerne, i alderen 13-18 år, sætter sig godt til rette og fordyber sig i bøgernes verden.

Her læses alle genrer og typer af bøger og historier – kærlighedsromaner, krimi, spænding – men fantasy-genren er dog særlig populær blandt de unge, konstaterer Gunver Olsson, der i alle årene har været en del af Readathon på Slagelse Bibliotek.

”Du behøver ikke at være læsehest eller bogorm for at deltage i Readathon.

Det kræver bare en naturlig læselyst og nysgerrighed. Det hele handler om at læse i fællesskab sammen med andre, der er ligesom dig selv” fortæller Bibliotekar Gunver Lynge Olsson.

Nyttig viden omkring deltagelse i Readathon er, at man ikke behøver at holde sig vågen i alle 24 timer.

”Det er helt okay at sove undervejs. Desuden laver vi også en række konkurrencer og quizzer undervejs for at holde deltagerne læsefriske” fortæller Gunver.

Readathon er et spændende døgn fyldt med hygge og læsekærlighed. Deltagerne skal blot medbringe sovepose, pude, varme sokker, godt humør og masser af læseglæde.

Readathon er et internationalt fænomen som i årernes løb har været afholdt overalt omkring i verden. Readathon – eller Read-a-thon – hylder fællesskabet omkring læseglæde, og at man skal sørge for at dyrke sin læselyst, når man har mulighed for det. Desuden er det også en helt særlig oplevelse at være på biblioteket langt efter lukketid.

Der er stadig få pladser tilbage til årets Readathon på Slagelse Bibliotek. Tilmelding er via slagelsebib.dk eller via tlf. 58 57 57 57.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
15. oktober 12:00
Slut:
16. oktober 12:00

Sted

Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
Slagelse, 4200
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.slagelsebib.dk/
Del på sociale medier