Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild med bagning? Imerco i Slagelse inviterer til bagedage

19. august 2019 - 25. august 2019

En bagebølge har ramt os, og det vil de hylde i Imerco i Slagelse. Derfor inviterer butikken til bagedage fra den 19. august og en uge frem, hvor de bageglade borgere kan få gode tips og vinde præmier.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco i Slagelse.

Derfor sætter butikken særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Der er efterhånden en del prestige i at kunne bage en velsmagende og flot kage, men nogle gange kniber det lidt med at holde styr på alt udstyret. Der er vi rigtig glade, når folk kommer ind og stiller spørgsmål, så vi kan hjælpe, siger Mogens Buhr, der er butikschef i Imerco i Slagelse.

Vind bageudstyr for 7000 kroner
Udover bagedagene fejrer Imerco i Slagelse også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco i Slagelse.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
19. august 2019
Slut:
25. august 2019

Sted

Imerco
Rådhuspladsen 9
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier