Så kom udmeldingen fra regeringen! Skønheden Aphrodite, i Bredgade 1, LUKKER fra onsdag den 18. marts kl. 10:00 t.o.m den 30. marts grundet Corona virus. 

Der står således: Ja så kom det også til mig at skulle lukke ned og det sker allerede fra i morgen kl. 10.00. Jer der har tider frem til den 30 marts, vil blive aflyst, men I vil blive kontaktet af mig, hurtigst muligt, så vi kan finde en ny (forhåbentlig) dato. Skal I have fyldt op med de gode produkter, så vid dette: Jeg bringer varer ud i Slagelse kommune og de kan også sendes via postboks – og gavekort kan også fortsat bestilles (alt dette med betaling via bank overførsel) Al henvendelse via indbakken her på siden eller på mail: mail@aphrodite-slagelse.dk – så aftales der nærmere. Jeg er SÅ ked af dette, men det er vigtigt at vi står sammen og passer godt på hinanden. Jeg glæder mig til at se jer igen, på den anden side af Corona.

Følg med på facebooksiden her og få opdateringerne først.