I Korsør er 13 idrætsforeninger barslet med en smuk ide, skabelsen af et stort idræts- og kulturcenter, i tilknytning til Korsør Hallen, Atletikanlægget og nabo til Golfbanen.
Det nye anlæg har fået navnet Korsør Idræts- og Kulturcenter.

En fantastisk ide, der vil skabe et unikt anlæg, et stort nyt sports- og kulturcenter i fantastiske omgivelser ved Tårnborg Parken.
Det mest fantastiske er, at ideen er skabt i et samarbejde mellem 13 lokale foreninger.

Det kan blive lige det bust Korsør trænger til, det vil i den grad forbedre forholdene for vores foreninger, og sætte Korsør på Danmarkskortet.

Tidspunktet for ideen, fremlagt i Sjællandske, er perfekt. Kommunens økonomi er igen bragt i orden, og der er penge i kassen til et sådant stort visionært projekt.
Området er perfekt til et stort fælles anlæg, og med en øget tilflytning og etablering en stor ny ungdomsuddannelse i Korsør, vil et sådant anlæg være toppen af kransekagen, og et syvmile skridt ind i fremtiden.

Stor ros til idemagerne fra klublivet, for at have fostret ideen.

Nu håber jeg vi politisk vil igangsætte en hurtig proces, og få sat spaden i jorden, uden unødig politisk kævl om finansiering, for de penge har vi i kassen.
Og i Korsør trænger vi til flere haltimer og nye anlæg for vores sportsudøvere. Ideen hvor der også er ind tænkt kulturtilbud, gør at vi er der, hvor vi gerne vil være.

Jørgen Andersen
Formand Kultur og Fritid

Foto: sdl