Ansatte ApS
Ndr. Stationsvej 18, 2. sal
4200 Slagelse

Følg Ansatte.dk på Facebook

Følg Ansatte.dk på LinkedIn

Følg Ansatte.dk på Youtube

Få fremtidens HR-Platform nu
Ansatte.dk er virksomheders eksterne HR-afdeling, hvor medlemmer får adgang til en komplet HR-platform med overblik over dokumenter for de enkelte ansatte og værktøjer til at håndtere ansættelse, opsigelse, feriefridage, APV, MUS og andre HR-opgaver. Her får du som virksomhedsejer adgang til en komplet HR-platform med overblik over de juridisk korrekte dokumenter for de enkelte ansatte og værktøjer til at håndtere ansættelser, opsigelser og andre HR-sager.

Ansatte.dk har sit hovedkontor i Slagelse, ved Slagelse Station, og her afholdes løbende informationsmøder og kurser for medlemmer, kommende medlemmer og deres ansatte. Føler du dig eksempelvis på bar bund, når dine ansatte spørger dig om den nye ferielovgivning, kan du med fordel søge mod anden sal på Ndr. Stationsvej 18.

Adgang til personalejuridisk rådgivning
Udover overblik i form af en samlet portal, får du som medlem af Ansatte.dk adgang til kyndig og professionel rådgivning, hvor du kan få svar på lige netop dine spørgsmål.

“Vi sidder klar med erfarne og kompetente personalejuridiske rådgivere, så du kan håndtere de udfordringer du står med. Gennem rådgivning og coaching hjælper vi dig f.eks. til at håndtere arbejdskonflikter, så du undgår at problemerne eskalerer”, oplyser direktør Peter Serop. “Hvis konflikten alligevel opstår, så står Ansatte.dk klar til at tage kampene med fagforeningerne”, tilføjer han.

Godt klædt på
Peter Serop er uddannet DPO (Data Protection Officer) fra Kammeradvokaten og er dermed optimalt klædt på til at sikre dig og din organisation indenfor det persondateretlige område. Hos CGI (tidligere Logica) har Peter Serop sørget for, at de kontraktmæssige aftaler med kunder blev leveret og overholdt. CGI er et af de ledende firmaer indenfor IT og Business Consulting med kontorer over hele verden.

Alle kan være med
Hvor foreninger for lønmodtagere og arbejdsgivere i almindelighed tager sig meget dyrt betalt, er der plads til både små og store virksomheder os Ansatte.dk. Medlemskabet koster kun 263 kr. pr. måned for din virksomhed, og hele udgiften kan trækkes fra i skat. “Hos Ansatte.dk er du dækket af vores rådgiveransvar med dertilhørende ansvarsforsikring på op til 2 millioner kr,” oplyser Peter Serop.

Find Ansatte.dk på Facebook og Linkedin
På Ansatte.dk’s Facebook og Linkedin finder du viden og nyheder på HR-området, så du kan holde dig opdateret. Her kan du få gode råd og høre historier fra andre mindre eller større virksomheder, som kan være med til at give dig indsigt i området. Her tilbydes endvidere arrangementer om relevante emner som f.eks. ferielovsmøder om håndteringen af den nye ferielov og overgangsordningen.

Bliv medlem nu

sølvpartner