Aqua Danmark
info@aquadanmark.dk
53 53 53 43

Følg Aqua Danmark på Facebook

Følg Aqua Danmark på Instagram

Det hårde danske vand
Der er grund til at være taknemmelig for, at vi i Danmark har vand af en god vandkvalitet i hanerne. Men vandet er dog som regel af den mineralrige, hårde slags. Hårdheden betyder bl.a. noget for sæbeforbruget ved vask, således at hårdt vand kræver mere sæbe end blødt vand.

Rent kemisk er det det vandets totale indhold af opløst calcium og magnesium, der betegnes som hårdheden. Vi måler vandets hårdhed i tyske hårdhedsgrader (Deutsche Härte), hvor en hårdhedsgrad svarer til 10 mg opløst calciumoxid pr. liter eller 7,19 mg opløst magnesiumoxid pr. liter.

Et kalkfrit hjem
Vandet kan blødgøres, hvis du får installeret et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark, en virksomhed med hovedkvarter midt på Sjælland.

Især i badeværelset vil du opleve store forandringer, når du installerer et blødgøringsanlæg. Dit badeværelse vil blive nemmere at holde rent, mere skinnende, du kan vælge sydlandske klinker af marmor, som ellers ikke anbefales i Danmark. Dine håndklæder bliver blødere, og du sparer på vaskepulveret og hårplejeprodukterne.

Spar på energien
Men det er ikke kun i dit badeværelse, du får glæde af et blødgøringsanlæg. Dit tøj og sengetøj vil holde sig lækkert, blødt og farverigt helt uden brug af skyllemiddel. Kaffemaskiner og elkedler holder 3-4 gange længere end normalt, og du slipper for at huske at afkalke dem. Du får også forlængede levetider og kan spare reparationsomkostninger på dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner.

Og sidst men ikke mindst kan du spare op til 30% på din varmeregning. Du får altså ikke kun en god portion hverdagsluksus ind i dit hjem, men også flere penge på kontoen.

Dit blødgøringsanlæg bør efterses ca. en gang om året, for at sikre at det yder optimalt, og Aqua Danmark tilbyder en serviceaftale til deres kunder i Slagelse, hvori indgår udskiftning af reservedele, så du kan nyde godt af det silkebløde vand i mange år.

Super service
Nogle af Aqua Danmarks tilfredse kunder har på Facebook fortalt om deres oplevelser med blødgøringsanlæg, og vi bringer her et lille udpluk:

”Kanon venlig betjening og hurtig levering/installation. Kan 100% anbefale et kildevandanlæg hvis man er til rent vand og blødt vand” – Leif

”Super service. Super anlæg som man bare IKKE fortryder. Kan varmt anbefales” – Lis

”Jeg kan varmt anbefale Aqua Danmark, super kundeservice og rigtig godt produkt” – Merete

sølvpartner