bl glas3BL Glas og Alufacader A/S
Marievangsvej 51
4200 Slagelse
Tlf. 58 50 07 28

Følg BL Glas og Alufacader på Facebook

Det glasklare valg
BL Glas og Alufacader er din glarmester i Slagelse. Siden etableringen i 1975 har den moderne virksomhed kunne tilbyde sin ekspertise inden for glas og alufacader. Firmaets målsætning er hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for glarmesterfaget, og medarbejderne deltager jævnligt i kurser for at kunne opfylde kundernes behov for kvalitet. De kvalificerede medarbejdere står klar til at rådgive og løse alle opgaver inden for glas for både private, virksomheder, arkitekter og ingeniører.

Firmaets fagmænd tilbyder en god service og sikrer den helt rigtige løsning for dig og dit projekt. De udfører alle typer af opgaver inden for faget: brusedøre, spejle, renovering af vinduesrammer, indramning af billeder, aluminiumsfacader, butiksfacader m.m.

bl glas1En flot facade
BL Glas og Alufacader er jeres garanti for en både æstetisk, bæredygtig og sikker facade. Er ruden punkteret eller knust, så udskifter glarmestervirksomheden de gamle ruder med nye efter dit behov: energiruder, solafskærmede ruder, sikkerhedsruder, blyindfattede ruder, drivhusglas m.fl. Med energiruder kan du spare penge, samtidig med du skåner miljøet, og med ruder af sikkerhedsglas minimerer du risikoen for personskader.

Tog stormen halvdelen af dit drivhus med, eller har du fået knust et vindue, så tilbyder BL Glas og Alufacader en kort leveringstid på drivhusglas og sørger for, at ruden hurtigt bliver skiftet ud med en ny.

bl glasAluminiumsprodukter
Firmaet i Slagelse har mange års erfaring med produktion og montering af aluminiumsprodukter og varetager alle former for aluminiumsarbejde for private, detailhandelen, det offentlige og erhvervslivet, bl.a. aluminiumsfacader, udestuer og karnapper, vinduer i forskellige udformninger og alle typer af aluminiumsdøre, der alle kan udstyres med automatik. BL Glas og Alufacader er desuden specialister i produktion af branddøre.

Til de kreative
I butikken på Marievangsvej finder du Vestsjællands største udvalg af kunstartikler til den professionelle kunstner og den kreative sjæl. Udfold dit kunstneriske talent med det store udvalg af akryl- og oliemaling, akvarelfarver, skitseblokke, malerlærreder, modeldukker, pensler, staffelier og meget mere. Maling og farver fås både i en god kvalitet til en god pris til begyndere og hobbyniveau og i kunstnerkvalitet til den professionelle, der stiller høje krav til sit materiale.

Som noget nyt fører butikken SUGAR Spraymaling til indendørs brug med garanti for god dækkeevne, hurtig tørretid og et mat resultat. Vælg mellem 40 forskellige farver.

BL Glas og Alufacader har en Facebookside kun med kunstartikler og indramninger af billeder, hvor du finder masser af nyheder, begivenheder og inspiration. Når den lille kunstner kommer hjem med en ny tegning, skal den så ende på køleskabet med de andre, eller skal den indrammes og hænges op på væggen som et dekorativt, personligt og mindeværdigt stykke kunst?

Kontakt BL Glas og Alufacader


sølvpartner