claus nielsenClaus Nielsens Blik og VVS ApS
Holbækvej 10
4200 Slagelse
69 13 36 16
kontor@cnblikogvvs.dk

Følg Claus Nielsens Blik og VVS på Facebook

VVS-installatør med tidssvarende løsninger
Som alle andre ønsker du sikkert et professionelt hold omkring dit hus eller dine bygninger, et hold som sørger for, at alt fungerer. Og hvis noget går galt eller er gået i stykker, ønsker du, at de rigtige håndværkere rykker hurtigt ud med de rigtige løsninger.

Alle ønsker vi at passe på det, som er vores, og som sikrer os en tryg hverdag. Claus Nielsens Blik og VVS ønsker at være din leverandør og samarbejdspartner omkring dit hus, dine bygninger og dine installationer, og derfor ønsker firmaet altid at sikre, at løsningerne er tidssvarende og effektive.

Sådan har det været, siden Claus Sommer-Lund i 2004 stiftede firmaet, og sådan vil det også være fremover, fortæller indehaveren.

claus nielsen3En lang række trofaste kunder
I kundekartoteket er både privatpersoner, små og store virksomheder samt boligforeninger, der ønsker en stabil samarbejdspartner. VVS-firmaet i Slagelse fokuserer altid på løsningen og ikke på ordrens omfang. Både små og store opgaver har interesse. Du er også velkommen til at slå på tråden, hvis du er ved at bygge nyt badeværelse, bryggers, køkken mv. og har brug for en sparringspartner.

Én leverandør til hele projektet
Claus Sommer-Lund er ikke bleg for at fortælle, at firmaet – med de mange års erfaring, som medarbejderne har – kan tilbyde kunderne én leverandør til hele projekter indenfor VVS-området. Dette betyder både den bedste kvalitet, den bedste samlede pris, og ikke mindst overblik og sammenhæng i den ydelse, som kunden får leveret. Leverancerne er naturligvis omfattet af de nødvendige garantiordninger, der sikrer kunderne.

Såvel nye som ”gamle” kunder er velkomne til at kontakte Claus Sommer-Lund og få et uforpligtende tilbud på en professionel VVS-løsning.

claus nielsen2Sommerhusservice og VVS-vagt 
Det er vigtigt for Claus Nielsens Blik & VVS, at alt det som du ejer og passer på er i orden. Det gælder naturligvis også, når uheldet er ude. Når vand truer dit dine ejendomme, kan der opstå store skader. For at minimere disse kræver det, at din partner på VVS-området øjeblikkeligt rykker ud. Læs mere om døgnvagt.

Når du endelig har fri og skal i sommerhuset, kan Claus Sommer-Lunds firma sørge for, at du ikke skal spekulere på installationerne, men kan nyde din ferie fuldt ud.

Derfor tilbydes serviceordninger, der lige præcis passer til kundernes forskellige behov, store som små. En serviceordning hos Claus Nielsens Blik og VVS giver kunden tryghed og sikkerhed for, at det, som er aftalt omkring ejendommen, er i orden.

Claus Sommer-Lund glæder sig til at høre fra dig.

sølvpartner