Dansk Tagrens og Isolering ApS
Strædet 7
4241 Vemmelev
21 94 39 75
info@dansk-tagrens.dk

Følg Dansk Tagrens på Facebook 

Efterbehandling af dit hus
Hvis du skal have efterbehandlet dit hus fra tag til kælder, er det bedst, at du henvender dig til en fagmand. Vores bolig er et af fundamenterne i en tryg tilværelse, og når det gælder projekter som f.eks. afrensning, algebehandling og maling af taget samt isolering af loftet, hulmuren eller kælderen, bør du indhente et uforpligtende tilbud hos Dansk Tagrens og Isolering.

Firmaets medarbejdere har alle sammen fået en grundig uddannelse i det teoretiske og har den nødvendige erfaring fra mange projekter – både når det gælder afrensning, maling og isolering af forskellige typer bygninger. Det vil altid være muligt at få en god og grundig snak om, hvilken behandling som netop din bygning trænger til, hvilke materialer, og du kan altid få et realistisk tilbud på hele projektet.

God behandling af dit tag
Når et tag har ligget i en årrække, vil der uundgåeligt komme belægning på tagpladerne. Det gør dem grimme at se på, men belægningen af alger og mos kan også gemme på en del svagheder og defekter. Hvis taget ikke behandles professionelt, kan der komme indsivning af fugt i tagkonstruktionen, og der kan opstå andre typer skader.
Dansk Tagrens’ medarbejdere vil – efter at have gennemgået hele dit tag – kunne rådgive dig om den helt rigtige efterbehandling af taget.

dansk tagrensGodt begyndt er halvt fuldendt
Før taget efterbehandles, så det fremstår som nyt igen, skal det afrenses, og evt. skader skal udbedres. Der kan være tale om løse bolte og utætte hætter. Der kan også være småskader herunder smårevner på pladerne, som skal udbedres. Skal der helt udskiftes tagplader, fordi en reparation ikke er tilrådelig, vil dette være indeholdt i det tilbud, som Dansk Tagrens giver dig.

Når dette arbejde er udført bliver taget renset for alger og mos med skånsomme og miljørigtige produkter. Hvis maling af taget er vurderet nødvendig, males det ligeledes med godkendte kvalitetsprodukter. Der gives naturligvis garanti på det udførte arbejde, og der kan tilbydes en serviceordning, som passer til dig og dit tag.

Isolerer sig ikke – men isolerer gerne
Der er en stor CO2 gevinst for miljøet og penge at spare på varmeregningen ved at efterisolere. Isolering er også et speciale for Dansk Tagrens og Isolering, og firmaet er certificeret CIB Isolatør. Du kan få et langt bedre indeklima og undgå fugt, skimmelsvamp og andre ubehageligheder ved at få set din bolig efter og få et tilbud på at få efterisoleret.

Både når der skal isoleres eller efterisoleres, hjælper Dansk Tagrens og Isolering gerne med at regne på de økonomiske fordele ved at få gennemført et isoleringsarbejde.

Roser til Dansk Tagrens og Isolering
På www.dk.trustpilot.com har en del kunder blandt andet skrevet:
Arbejdet fint udført
Udmærket kvalitet
Helt i top
Flot arbejde, aftaler overholdt. Flinke mennesker

Kontakt Dansk Tagrens og Isolering


sølvpartner