kristian bruunKristian Bruun vvs og kloak
Blæsingevej 21
4200 Slagelse
Tlf. 22 33 23 48
baronbruun@live.dk

Kristian Bruun har været sin egen herre siden 2012, hvor han besluttede at springe ud som selvstændig. Det var ikke en nem beslutning, men det var den rigtige for Kristian Bruun, der nyder det selvstændige liv, hvor man selv kontrollerer sin dagligdag og selv kan planlægge og bestemme firmaets udvikling.

Har man tiden til det og hænderne skruet rigtigt på, så kan gør-det-selv-manden klare mange ting i hjemmet. Man skal dog være varsom med at give sig i kast med vvs-opgaver, da det omfatter vand, og der derfor altid er risiko for vandskader. Det kan blive en meget bekostelig affære – som de fleste gange ikke er omfattet af den almindelige husforsikring – hvis den vandskadeansvarlige er en selv. Benyt derfor altid en faglært håndværker, der grundet sin uddannelse og erfaring ved hvad han gør, og som i tilfælde af et hændeligt uheld har alle de nødvendige forsikringer.

badNyt badeværelse
Skal du have udskiftet dit badeværelse, så kan du med fordel bede Kristian Bruun om et tilbud. Firmaet i Slagelse har stor erfaring med at renovere badeværelser, og derfor får man her solid praktisk rådgivning i, hvordan man indretter det nye vådrum. Med Kristian Bruun ved ens side, er du sikker på, at alle muligheder bliver overvejet, og at resultatet tilfredsstiller dit behov.

Der stilles store krav til konstruktionen og materialer i et vådrum; det gør myndighederne for at undgå fugtskader samt råd og svamp. Det er derfor en god idé at lade Kristian Bruun kontrollere totalentreprisen. Det sparer som regel både tid og penge for bygherren, og firmaet i Slagelse råder over kompetente lokale samarbejdspartnere.

Når man skal totalrenovere et badeværelse, skal der ofte inddrages flere andre faggrupper, såsom en tømrer, murer, elektriker samt maler. Har du selv mod på og tid til at styre processen, er der penge at spare. Ellers kan du trygt overlade koordineringen til Kristian Bruun.

Kloakproblemer?
Kloakken er til dagligt ikke noget, som de fleste boligejere skænker en tanke, men det er en af de elementer ved et hus, som bare skal fungere. Opstår der problemer med kloakken, er det noget, der meget hurtigt skal ordnes, ellers går der ikke lang tid, før det kan udvikle sig til et alvorligt sundhedsproblem med lugtgener og gammelt spildevand til følge.

Kristian Bruun har den nødvendige erfaring og ekspertise, og han er ikke længere væk end en opringning.

Kontakt Kristian Bruun


sølvpartner