mullerup tomrerenMullerup Tømreren
v/Martin Poulsen
Mullerupvej 17
4200 Slagelse
Tlf. 40 50 33 68
martinpolsen@live.dk

Besøg Mullerup Tømreren på Facebook

Erfaren tømrer
I Mullerup, ikke langt fra den strand, som vi vestsjællændere valfarter til i sommerhalvåret, finder du Mullerup Tømreren. Virksomhedens ejer hedder Martin Poulsen, og han har i en årrække løst mange større og mindre tømreropgaver både lokalt og på hele Sjælland.

Den nødvendige erfaring er ikke noget, man som tømrer kan købe sig til; den må man erhverve sig gennem de forskelligartede opgaver og udfordringer, som kunderne har til virksomheden. Og håndværksmæssig erfaring er og bliver det varemærke, som giver gode anbefalinger, tilfredse kunder og dermed udvikler virksomheden i Mullerup.

Martin Poulsen blev udlært som tømrer i 2003 og har lige siden arbejdet indenfor faget. I 2008 startede Martin sin egen virksomhed, med fokus på kvalitetsarbejde for både private og erhvervsdrivende. Drømmer du om et nyt tag eller gulv, nye døre eller vinduer, får du rådgivning og et godt tilbud hos Mullerup Tømreren.

isoleringIsolering af højeste kvalitet
Et af Martin Poulsens specialer er isolering – han er certificeret isolatør for Knauf Insulation, en af verdens førende isoleringsproducenter. Mullerup Tømreren kan således tilbyde energieffektiv isolering med glasuld, stenuld, ekstruderet polystyren, ekspanderet polystyren og ekstruderet polyetylen.

Samarbejdet med den erfarne koncern gør endvidere, at Martin Poulsen kan yde solid rådgivning om alle former for byggeprojekter, så de lever op til tidens høje krav til energieffektivitet, lydisolerende funktion, brandsikring og bæredygtighed.

mullerup tomreren2Fornyelse af dit køkken
Et nyt køkken er på manges ønskeliste, men måske kan du nøjes med at give det gamle køkken en “makeover”? Mullerup Tømreren bygger gerne dit nye køkken op fra bunden, men har også gode ideer til, hvordan du med få midler kan gør dit gamle køkken så godt som nyt.

En ny bordplade eller nye skabslåger kan gøre underværker. Det samme kan en ny vægbeklædning ved vask eller komfur, eller måske er der mulighed for at åbne køkkenet op med en dør ud til haven eller slå væggen ned til stuen? Med Martins erfaring får du ideer, som du ikke havde tænkt på, og som passer til dit budget.

Du er altid velkommen til at kontakte Martin for gode råd og et uforpligtende tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier