OK Køkkenrenovering
V/ Kjartan Holmen Søgaard
Hvirvilsvej 6
4243 Rude
Tlf.: 25 671 777
Mail: okkr15@okkr.dk

OK Køkkenrenovering Sydsjælland på Facebook

Hjemmets midtpunkt
Har du et trist køkken, men orker du ikke en totalrenovering, så er der hjælp at hente. OK Køkkenrenovering skifter låger, skuffer og bordplader på kun én dag. Ofte kan et køkken blive så godt som nyt med få midler. Køkkenet er boligens midtpunkt, vi bruger mange timer her – ikke bare med madlavning, men også spisning, samtaler, lektielæsning, tv osv. Derfor bør køkkenet være udformet, så hele familien trives – et sted man med god samvittighed kan byde uventede gæster på kaffe.

I gamle dage var køkkenet gemt væk, i dag er det typisk boligens største pryd. Tendensen med at bryde grænser ned mellem køkkenet og resten af boligens funktioner fortsætter med fuld kraft; idag er det ikke et særsyn med ingredienser som bogreoler, fladskærme, sofaer og sågar klaver i de ofte store køkken-alrum. Så meget desto vigtigere er det blevet, at køkkenet udstråler lækkerhed.

ok3Nyt køkken på 1 dag
“Er du allerede færdig? Jeg troede du blev til middag.” Det kan meget vel blive din reaktion, når du har haft besøg af Kjartan Holmen Søgaard.

Kjartan er OK Ekspert i det såkaldte distrikt 15, som dækker Slagelse, Korsør, Næstved, Tappernøje, Haslev, Stevns, Herfølge, Vordingborg, Møn, Falster, Lolland, Tåstrup og Køge. Her står han for salg og montage af nye låger, skuffer og bordplader. Og har du brug for nye hvidevarer, belysning mv., kan du også få hjælp til det.

Før Kjartan Søgaard blev OK Ekspert i 2009 havde han sin egen møbelfabrik. Du får således næppe en mere erfaren montør.

Konceptet er enkelt; du bestiller en tid, hvor montøren besøger dig i dit køkken. Her får du gratis og uforpligtende præsenteret OK Køkkenrenoverings store sortiment af modeller suppleret med grundig rådgivning om mulighederne – sikkert også muligheder, du slet ikke havde tænkt på. Kjartan har renoveret talrige køkkener og har et arsenal af driftssikre ideer til selv de mest håbløse rum.

ok2Fra skidt til skat
Der bliver taget mål og udregnet en fast pris. Selve arbejdet klares på én dag, for det kun er de slidte elementer i køkkenet, der udskiftes.

Tilbage i 00’erne, i boligboblens tid, totalrenoverede man køkkener, bare fordi man kunne. I dag er folk blevet mere nøjsomme, og genbrugstanken har vundet indpas. Også folk der egentlig har råd til at skifte alt ud, vælger at genbruge de gode dele. Det kræver først og fremmest kreativitet at mixe gammelt og nyt på en smuk måde. Og kreativitet finder du i overmål hos OK Køkkenrenovering.

Se før og efter billeder