Skov Rørteknik
Ottestrupvej 7
4200 Slagelse
60 13 63 05
klaus@skovvvs.com

Følg Skov Rørteknik på Facebook 

Top professionelt arbejde
Skov Rørteknik er en autoriseret VVS installatør, der løse opgaver for både private, erhvervskunder og offentlige kunder på Sjælland. Klaus Skov og hans hold klarer alle opgaver indenfor VVS, inklusiv reparationer, udskiftning, skader og generel vedligeholdelse. Deres abonnementsservice er en nem løsning til dig, der vil forebygge dyre skader.

Hver dag varetager VVS-firmaet i Slagelse små og store opgaver, hvilket sikrer stor erfaring og hurtig ekspedition. Problemer med vand, varme og stoppede afløb er ofte akutte, og Skov Rørteknik tilbyder hurtig hjælp i Slagelse og omegn.

Flot og funktionelt bad
VVS-arbejdet er fundamentet, når et badeværelse skal bygges eller ombygges, men der skal mange andre specialister ind over, før resultatet er perfekt. Når du entrerer med Skov Rørteknik, kan du forvente en totalentreprise. De kompetencer, virksomheden ikke har i huset, skaffes via én af de faste samarbejdspartnere i Slagelse. Du får dermed en fast kontaktperson, der leder byggeriet af dit nye badeværelse gennem alle de kritiske faser. Skov Rørteknik kan hjælpe dig med alt fra en udskiftning af vandhanen til en totalrenovering af badeværelset.

Den indledende fase er altid den mest kritiske. Det er her alle beslutninger skal tages – beslutninger som er dyre at gøre om. Hos Skov Rørteknik får du hjælp af et firma med mange års erfaring i at indrette velfungerende badeværelser. Du får planlagt dit baderum, så det passer til din bolig og dit budget.

En mindre varmeregning
Aldrig har der været så omfattende besparelser at hente på energioptimering i forbindelse med nybyggeri og renovering, og VVS-firmaet i Slagelse har således oparbejdet massiv erfaring i installation, reparation og service af varmesystemer, især fjernvarmeanlæg.

Måske bor du i et lejlighedskompleks, hvor varmen ikke kommer til de øverste etager, fordi der er problemer med cirkulationspumpen? Det kan også være, at din varmeregning er alt for høj, fordi der er fejl på en radiator? Skov Rørteknik finder fejlen og kontrollerer at alt er indstillet, som det skal.

Kontakt Skov Rørteknik for et uforpligtende tilbud.

 

sølvpartner