carstenSorø og Slagelse Tømrer Entreprise ApS
v/ Carsten Nøhr Andersen
Skælskørvej 24
4180 Sorø
Tlf. 28 34 43 81
E-mail: cna@s-t-e.dk

Din lokale tømrer
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise udfører alle slags tømrer- og snedkeropgaver samt tagarbejde i Sorø, Slagelse og omegn. Tømrermester Carsten Nøhr Andersen har mange års erfaring og sætter en stor ære i at løse lokale opgaver. Han har bevidst valgt at drive en mindre tømrervirksomhed bestående af fem mand for at have god tid til at møde kunderne. De professionelle medarbejdere er med fra starten med ideer og råd til dit renoveringsprojekt, og sammen finder I den optimale løsning, der kan give dig mere plads, lys og luft.

Virksomheden handler lokalt og bruger de bedste og mest miljøvenlige materialer, der er til rådighed på markedet, for at sikre kunderne et flot resultat af høj kvalitet.

Kører på hele Sjælland
Med base i Sorø løser Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise tømreropgaver for privat- og erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner på hele Sjælland.

Tømrerentreprisen udfører reparationsarbejde og renoveringer af både parcelhuse og større bygninger og varetager små såvel som store opgaver: fra nye gulve og udskiftning af vinduer og døre til nyt tag og tilbygninger m.m.

Virksomheden reparerer og udbedrer skader efter råd, svamp og vandskader. I samarbejde med en række partnere kan virksomheden hjælpe med opgaver uden for tømrerfaget, blandt andet murer- og maleropgaver.

Tømrerfirmaet tilbyder totalrenoveringer til både private og virksomheder. En totalrenovering af vinduer og døre kan føre til store besparelser på energiforbruget. De udskifter til lavenergivinduer eller termovinduer, men klarer også reparationer af ældre bevaringsværdige vinduer.

Godt tag over hovedet 
Sorø og Slagelse Tømrer Entreprises speciale er tagopgaver , og de udfører alle former for tagarbejde: fra totalrenoveringer og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. De reparerer og udskifter alle tagtyper, efterisolerer, isætter tagvinduer, udskifter tagrender og nedløbsrør m.m.

Tømrerentreprisen tilbyder desuden renovering for boligforeninger og varetager både små og større opgaver: udskiftning af døre, montering af nye vinduer, isolering af vægge, gulve og lofter m.m. Ved at lade Sorø og Slagelse Tømrer Entreprise stå for renoveringen, kan ejendomsinspektøren og viceværten nøjes med den løbende vedligeholdelse, varmeregningen reduceres med ca. 15 – 25 procent, og risikoen for skimmelsvamp mindskes, hvilket samlet skaber et bedre miljø for beboerne.

Kontakt Carsten Nøhr Andersen for rådgivning og et uforpligtende tilbud.
sølvpartner

Del på sociale medier