murerT.C. Byg
v/ Tim Christiansen
Strædet 9
4291 Ruds Vedby
Tlf. 20 85 60 94
[email protected]

Erfaren murermester
Rundt omkring i landet finder vi mange hårdtarbejdende håndværksmestre, som i al stilfærdighed, men med stor dygtighed sørger for, at vore huse bliver opført og vedligeholdt i en god håndværksmæssig kvalitet og med de bedste materialer.

Ganske ofte hører vi om, hvordan berømte bygningsværker tager form. Det er imponerende at følge med i, men det er ganske tit den mindre håndværksmester, som sørger for, at familiens eller virksomhedens rammer har en høj standard.

I Ruds Vedby nord for Slagelse finder du T.C. Byg, som er opkaldt efter ejeren Tim Christiansen, der stiftede virksomheden i år 2000.

gulvDet er mursten, klinker, fliser og beton, der er er Tim Christiansens primære materialer. Skal du have lavet nyt badeværelse, støbt et nyt gulv, renoveret facaden eller bygget et helt nyt hus, skal du ringe og få et tilbud. Firmaet i Ruds Vedby varetager hovedentrepriser og kan ved hjælp af gode samarbejdspartnere i lokalområdet løse alle former for byggeopgaver fra fundament til tag.

Mangeartede opgaver
Ingen opgaver er for store eller små – Tim skifter gerne kaklerne i kakkelbordet eller bygger et højbed til dine stauder. En murers opgaver spænder vidt fra småreparationer til omfattende byggerier. Det er ham der skaber husets fundament, mure og vægge, men også den finish, i form af dekorative fliser og klinker, der giver huset atmosfære.

Mangler du ideer til dit byggeri, har Tim Christiansen grundet sin mangeårige erfaring meget at byde ind med. Han kan vejlede dig i valg af indretning og materialer.

T. C. Byg har lige siden firmaets start udført nybyggeri og tilbygninger i både mursten, gasbeton og andre materialer. Desuden har Tim Christiansen stor erfaring med at støbe og mure i forbindelse med facaderenoveringer og andre ombygninger.

murNybyggeri og renovering
Der ikke noget indenfor murerfaget, som Tim ikke gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på, lige fra at rette lidt op på eksisterende byggeri til at indgå en kontrakt om en totalentreprise på dit nye parcelhus.

T. C. Byg bliver din professionelle samarbejdspartner, når du ønsker at renovere det indvendige for eksempel i et ældre hus. Her er det af stor betydning, at Tim Christiansen som fagmand gennemgår bygningen fra a til z sammen med dig og de øvrige samarbejdspartnere. At renovere og modernisere et ældre hus skal ske både med stor respekt for materialer, stil og arkitekturen i huset, som det står, men der skal også tages højde for nye standarder, og muligheden for at benytte de mest energibesparende og miljørigtige materialer til formålet.


sølvpartner