CTI Party
Valbyvej 71
4200 Slagelse
Telefon: 53 86 56 46

Bliv klar til fest
CTI Party er Danmarks største leverandør af festartikler, og her finder du alt hvad festarrangøren kan begære fra den røde løber til bordkort. Du kan igennem CTI Party skaffe alle tænkelige produkter til brug ved festlige lejligheder, og blandt kunderne er både virksomheder, foreninger og private.

Da firmaet i Slagelse blev stiftet i 2011 var det med balloner og ballontilbehør som den primære produktgruppe, og du finder stadig et hav af balloner på det store lager. Men CTI Party er i dag meget mere end balloner. Her finder du alt til enhver festlig begivenhed fra invitationer til confetti.

cti party4Kvalitet til konkurrencedygtige priser
Hos CTI Party kan du altid finde gode tilbud, faktisk er firmaet Danmarks billigste på en lang række produkter. Lavpris er en vigtig faktor for CTI Party, men kvaliteten spiller lige så stor en rolle for firmaet, der udelukkende fører CE-godkendte produkter. Man skal ikke have pustet ret mange balloner op, før man indser, at der er forskel på kvaliteten, og at det kan betale sig at købe ind det rigtige sted. Samme princip gør sig gældende for engangsservice, tekstiler og papirvarer, som firmaet importerer.

Har du brug for at få skræddersyet dit festudstyr, er CTI Party også behjælpelig. Du kan få dine særtryk på bl.a. bordkort, balloner og satinbånd.

cti partyNem shopping, hurtig levering
I webshoppen kan du hurtigt danne dig et godt indtryk af det store udvalg, ligesom du kan hente massevis af inspiration til borddækning eller udsmykning. Du kan nemt navigere rundt i menuen og tjekke de forskellige produkter: Varerne er bl.a. sorteret efter festtype så som konfirmation, bryllup, barnedåb og fødselsdag.

CTI Partys store lager sikrer dig hurtig levering, også selvom du skulle være lidt sent ude med planlægningen.

Alt til fødselsdagen
Står du og skal holde børnefødselsdag, går du ikke forgæves hos CTI Party. Her er duge, servietter, sugerør og confetti til alle temaer.

Sortimentet af balloner er et kapitel for sig og kan både bruges som dekoration og giveaway. Balloner af folie er et hit hos børnene, fordi de fås i alle faconer: Barbapapa, Askepot, Anders And, Byggemand Bob, Smølfine osv. er en god gaveidé, som pynter på børneværelset, længe efter barnet har kastet sin umiddelbare interesse på andre ting. Luftfyldte balloner på pinde kan holde faconen længe, med med tiden mister de fyldigheden. Som dekoration kan balloner sammenlignes med afskårne blomster, der også skal skiftes ud efter en uges tid.


sølvpartner

Del på sociale medier