Dansk Biosalg ApS
42 44 17 07
info@danskbiosalg.dk

Halver din varmeregning
Mange danskere skifter oliefyret ud med et træpillefyr. Man kan nemlig typisk spare rundt regnet halvdelen af varmeregningen, og nogle sparer helt op til 70%.

Fra sit store lager ved Slagelse leverer Dansk Biosalg biobrændsel på hele Sjælland. Firmaet importerer selv træpiller og træbriketter fra Østeuropa. De kender producenten og står dermed inde for kvaliteten. Biobrændsel af høj kvalitet udmærker sig ved høj brændværdi og lavt vandindhold.

God logistik
Dansk Biosalg samarbejder endvidere tæt med erfarne og dygtige danske transportører, der sikrer leveringen på rette tid og sted. Du kan nemt og bekvemt bestille alt det du skal bruge i Dansk Biosalgs webshop. Du får herefter materialet leveret på paller, gerne med overdækning, så det kan stå ude i vinterhalvåret.

Med Henrik Eriksen i spidsen sætter Dansk Biosalg en ære i at yde det ypperste overfor kunderne. Henrik er oprindeligt bankuddannet og har stor erfaring med salg, forhandling samt økonomistyring. ”Jeg har været vant til forhandlinger med store virksomheder, hvilket kommer kunderne til gode med højkvalitetsprodukter til de rigtige priser”, fortæller Henrik om sit brancheskifte.

En renere teknologi
Der er flere fordele ved biobrændsel. Udover en klækkelig besparelse på varmeregningen er træpiller, træbriketter og brænde bedre for miljøet, forstået på den måde at materialet er CO2-neutralt. I modsætning til olie og kul afgiver træet samme mængde CO2 under afbrænding som er optaget i vækstperioden.

Bliv vinterklar
Om sommeren fylder Dansk Biosalg lageret ekstragodt op, så der er masser af lækker lufttørret træ klar til den kolde vinter. Ovntørret træ i palletårne er et andet eftertragtet produkt – vælg mellem løv, birk, bøg og ask.

Dansk Biosalg har mange varianter af hugget brænde, træpiller og træbriketter i forskellige pakninger, så du kan finde lige det, der passer til dine behov.

Følg Dansk Biosalg på Facebook

Kontakt Dansk Biosalg

sølvpartner