Dansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
Tlf. 70 60 50 05

Følg Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Kontorstole til kræsne kunder
Trivsel på arbejdspladsen giver øget produktivitet, og et godt arbejdsmiljø med fokus på ergonomi kan reducere sygefraværet. Derfor er mange arbejdsgivere særdeles krævende, når de skal investere i kontorstole. Danskere er i det hele blandt de mest kræsne kunder, når det gælder kontorstole, skriveborde og kontormøbler.

Dansk Kontorstole Forsyning har specialiseret sig i kontorstole af bedste kvalitet til de danske kontorer, det være sig enkeltmandsvirksomheder som store koncerner. Alle typer virksomheder får leveret kontorstole fra webshoppen, der har lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Fri fragt og tilfredshedsgaranti
Udover et kæmpeudvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti. Det er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

På Dankontorstole.dk finder du høje kontorstole, lave kontorstole, chefstole, kontorstole uden hjul og taburetter til ethvert behov og til Danmarks absolut billigste priser. Alle kontorstole kan blive helt op til 66 cm, og du kan få leveret gratis ekstraudstyr så som bløde hjul, fødder osv.

Mange muligheder
Kombinationsmulighederne nærmer sig det uendelige, fordi mange moderne kontorstole fås i flere forskellige farver, materialer og højder. Den tid er forbi, hvor en kontorstol altid bare var grå eller sort – i dag er alt tilladt. Du kan således vælge mellem flere fine standardfarver eller bestille en variant i din helt egen unikke farve.

Ved du ikke hvad du skal vælge, kan du få vejledning online eller i forretningens showroom, som har åbent alle hverdage. Her kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe. Nyd udvalget af de nyeste designer-kontorstole og specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

Tilfredse kunder
På virksomhedens Facebookside skriver kunderne bl.a:

“Dejlig stol, fornuftigt pris, god service og hurtig levering” – Jacob

“Løber meget og havde derfor brug for en kontorstol med optimal støtte, så jeg kontaktede Dansk Kontorstole Forsyning og blev anbefalet Ergo-Tech kontorstolen og jeg sidder i dag bedre end nogensinde før” – Klaus

“Tak for en fantastisk kontorstol Dansk Kontorstole Forsyning. Den blev godt nok rost meget men den er jo endnu bedre end det” – Erdal

 

Kontakt Dansk Kontorstole Forsyning

sølvpartner