etologi.dk
v/Tilde Detz-Jensen
6091 1712
tdj@etologi.dk

Følg etologi.dk på Facebook og Instagram

For dyrene og dig, når og hvor som helst
etologi.dk tilbyder undervisning i dyreadfærd, velfærd og træning til dyreejere, studerende såvel som professionelle – her kan alle engagerede dyreejere og deres dyr mødes og blive klogere.

etologi.dk ejes og drives af Tilde Detz-Jensen, der har specialiseret dig i hunde, heste, katte og marsvin. Hun er eksamineret dyreadfærdsterapeut (BSc) på Etologisk Institut (godkendt som Graduate in Applied Ethology af Ethology Institute) ved den verdensanerkendte etolog Dr. Roger Abrantes, der er Tildes store inspirationskilde. Hun har arbejdet i mange år på Etologisk Institut, først som freelance og til sidst som fast medarbejder.

etologi.dk har hovedkvarter i Slagelse, men undervisningen foregår, hvor dyrene er. Det sker ofte i dit lokalmiljø i Slagelse, men også i andre byer – hvor end det passer dig.

God kommunikation mellem hund og menneske
Det er vigtigt, at hundetræningen er god for både hund og hundefører, og den skal udvikle en god kommunikation mellem hund og menneske. Hundetræning, der benytter sig af positiv forstærkning, giver et meget stærkt og unikt sammenhold mellem hund og menneske, og det gør at træningen opleves som sjov af både ejer og hund.

etologi.dk har forskellige træningshold for hvalpe og voksne hunde. De tilbyder også hundeluftning, hvor du får luftet, stimuleret og evt. socialiseret din hund. De fleste vælger dette tilbud, for at give deres hund en hensigtsmæssig aktivering i tidsrummet, imens de går på arbejde. Der kan også være andre årsager til, at de ønsker hjælp med luftningen.

Med hundetræningen kan man opnå et bedre samspil med sin hund, samt lære nogle forskellige hverdagsagtige lydighedsøvelser at kende. Træningen giver ejeren nogle redskaber til, hvordan man kan håndtere situationer i hverdagen samt øge hundens selvtillid og tillid til sin ejer.

Kom godt fra start — eller optimer samspillet med din hest
Skal du have hest? etologi.dk leverer vejledning både før og efter valget af hest. Du kan få hjælp til, hvilke overvejelser, der er vigtige at gøre sig, ved valg af hest, og hvordan du kan forberede de bedst mulige rammer for din kommende hest. etologi.dk står naturligvis også til din rådighed, når du har valgt din hest og skal have samspillet til at fungere bedst muligt.

Uanset hvornår i processen du kontakter etologi.dk, får du rådgivning i optimale leveforhold på hestens præmisser – og på hestens adresse. Træningen er skræddersyet, så den passer til hver enkelt hest og menneske. Dermed kan du opnå optimalt samspil med din hest fra jord og ryg.

Videnskabelige principper
etologi.dk bygger på videnskabelige principper med respekt for dyrets naturlige leveforhold, artsspecifikke adfærd samt evne til at lære. Udover hendes baggrund i dyreadfærd og træning har Tilde Detz-Jensen studeret dyrevelfærd (Animal Welfare Science) på Cambridge E-learning Institute, hvor hun efterfølgende var tutor i tre år. Desuden har hun arbejdet på hundepension samt mange års erfaring fra jobs på forskellige hestecentre og stutterier.

Undervisningen kan tilrettelægges efter behov, og kan være både individuel og gruppebaseret. etologi.dk afholder også foredrag og andre arrangementer.

Har du lyst til at lære?
Har du lyst til at lære, og er du klar til ændre din egen adfærd over for dit dyr? Så kan du ikke undgå at få værdi for pengene. Som en af kunderne skriver:

”Yderst professionelt sted, der lærer kursister at håndtere sine hunde! Giver redskaberne og så er det ellers op til en selv hvor meget man vil arbejde med hunden. Stor omsorg for hundene og opmærksomhed så hundens grænser ikke overskrides! Men som ved alle andre steder, så får man kun en lydig hund, hvis man også arbejder med hunden mellem træningstiderne.”

Problemadfærd
Har din hund problemer med at være alene hjemme, er din hest utryg ved at køre i trailer, eller står du overfor andre adfærdsmæssige udfordringer med dit dyr?

etologi.dk yder gratis telefonisk rådgivning. Du er altid velkommen til at ringe. Hvis de vurderer, at telefonisk rådgivning ikke er tilstrækkeligt, anbefaler de adfærdsbehandling på dyrets adresse, evt. i tæt samarbejde med din dyrlæge.

sølvpartner