flytFlyttefirmaet Larsen & Co
Fabriksvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 20 95 65 15
post@larsenflyt.dk

Stort og småt – alt flyttes godt
Flyttefirmaet Larsen & Co varetager alle slags flytninger af stort og småt, af dit fineste indbo eller de helt store ting, en hel virksomhed eller en eller flere containere. Flyttefirmaet i Slagelse glæder sig til at give dig et godt tilbud, både når opgaven er helt enkel – en vognfuld af dit indbo fra A til B – eller den er kompliceret og kræver både specialudstyr, manpower og stor forberedelse.

Det kan lyde såre simpelt at flytte sit indbo fra det ene sted til det det andet, men det er en proces, der kan være meget stressende. Hvis flytningen skal ske både sikkert og med respekt for både tingene, deres ejer og flyttefolkene, er det vigtigt at vælge et firma, som kender sin metier. Hvis du vil have et flyttefirma med en erfaren medarbejderstab og håndplukkede flyttefolk med viden og kræfter til at løse opgaven, så er flyttefirmaet Larsen & Co det gode valg.

flyt1Alle flytninger er forskellige
Larsen & Co har gjort sig den vigtige erfaring, at der ikke er to flytninger, der er ens. Selvom de på overfladen ligner hinanden, vil der altid være individuelle forskelle både på det, der skal flyttes, og ikke mindst på den måde, som du som firmaets kunde ønsker, at der bliver flyttet for dig.

Der er kunder, som gerne selv vil overvære, hvordan flytningen foregår, og som måske ikke har gode erfaringer fra tidligere flytninger. Eller som måske aldrig har flyttet før nu. Her tager flyttefolkene fra Larsen & Co sig den tid og viser den omsorg, der er nødvendig for, at kunden føler sig tryg ved flytningen.

Selvflyt og medflyt
De fleste mennesker er skeptiske ved tanken om, at fremmede mennesker skal pakke alt det ned, som de har passet på og er glade for. Larsen & Co giver mulighed for at kunderne selv kan stå for hele eller dele af nedpakningen. Kasser og papir leveres i god tid før selve flytningen, så kunden kan klare pakningen i sit eget tempo.

Der er også mulighed for at leje en container hos Larsen & Co, få den leveret udenfor boligen og selv fylde containeren i det tempo, som man finder bedst.

Endelig er der de kunder, som blot skal have flytningen overstået i en fart og som helst forlader hjemmet eller virksomheden umiddelbart efter, at flyttefolkene er ankommet. Værsgo – her er nøglerne både til den adresse, der flyttes fra og til den adresse, hvor kasser og møbler skal afleveres. Så ses vi derude!

flyt3Ring og få et tilbud
Når du har brug for Larsen & Co, vil det normalt være sådan, at du henvender dig til firmaet telefonisk, via hjemmesidens kontaktside eller måske kommer forbi kontoret på Industrivej 1 lige ved siden af Sorøvej. Larsen & Co deler kontorbygningen med en masse andre firmaer.

Her kan du få en snak med flyttefolkene om, hvad der skal flyttes, hvor det skal flyttes hen og hvilken type flytning, du ønsker. Medarbejderen har måske et par forslag, og Larsen & Co giver dig herefter et uforpligtende tilbud.

Inkluderet i tilbuddet kan være, at en af firmaets medarbejderne kommer hjem til dig eller besøger virksomheden, så I sammen kan besigtige det, der skal flyttes. Denne løsning giver både dig som kunde og Larsen & Co et perfekt overblik.


sølvpartner