tdc slagelseTDC Erhvervscenter Slagelse
Sorøvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 58 58 15 15
slagelse@tdcerhvervscenter.dk

Åbningstider
Mandag-fredag 08:00 – 16:00

Løsning med stort udbytte
Mangler din virksomhed i Slagelse og omegn kompetente kommunikationsløsninger, står TDC Erhvervscenter Slagelse klar til at hjælpe med rådgivning og sparring om de mange muligheder. TDC Erhvervscenter Slagelse byder på en række forskellige serviceydelser i form af telefoni, bredbånd, internet og andre kommunikationsløsninger, som vil kunne styrke din virksomhed.

De kvalificerede medarbejdere hos TDC Erhvervscenter Slagelse vil kunne dække dit firmas behov i forhold til alle tænkelige kommunikationsmuligheder. På hylderne er alt fra simple til avancerede løsninger, som tilpasses til den specifikke virksomhed.

Viden kan styrke din forretning
God rådgivning er en mærkesag for TDC Erhvervscenter, og det er certificerede specialister, som hver dag sidder parate til at rådgive dig og din virksomhed om it, telefoni og kommunikationsløsninger generelt. Det sker på basis af en grundig analyse af vilkårene og rammerne for din virksomhed.

TDC Erhvervscenter kan dække alle mulige behov indenfor it- og kommunikationsløsninger, hvor du kan få alt fra enkle til altomfattende løsninger efter ønske og behov.

Bredt udvalg af produkter og løsninger
Det er naturligvis vigtigt for TDC Erhvervscenter, at alle kunder får den rigtige løsning, som passer til de specifikke krav. Derfor arbejder rådgiverne tæt sammen med dig og din virksomhed, for at implementere den optimale løsning, der gælder både nu og i fremtiden.

TDC Erhvervscenter i Slagelse tilbyder virksomheder og butikker ubegrænsede muligheder med alt fra smartphones og mobilpakker til større virksomhedsløsninger, der integrerer mobiltelefoner, it, omstilling, internet og meget mere. Uanset valget af service får du her fordelene ved Danmarks bedste netværk ifølge Teknologisk Institut.