Marianne Sommer – Massage og Træning
Kongstedvej 5
4200 Slagelse
50 52 97 58
massage@mariannesommer.dk

Book en tid 

Skriv til brevkassen 

Kontakt Marianne Sommer 

Åbningstider
Mandag 10-18
Tirsdag lukket
Onsdag 10-15
Torsdag 10-18
Fredag 10-18
Lørdag 10-14

Ny klinik på Kongstedvej
Mange mennesker lever med smerter i muskler og led – det er næsten en folkesygdom. Måske skyldes det vores stillesiddende arbejde, men sikkert er det, at den måde, som vi bruger vores krop på ikke altid er optimal. Både i vores arbejdsliv og i fritiden belastes kroppen ofte unaturligt, og spændinger er kroppens måde at signalere, at noget er galt. Heldigvis er der hjælp at hente…

I 2018 flyttede Marianne Sommer sin klinik ind på Kongstedvej 5, samme sted hvor du finder Frede’s Pæne Ting – en guldgrube af retromøbler og kunsthåndværk. Der er privat parkering lige ved døren.

Smertefri hverdag
At slippe af med smerter og spændinger er netop grunden til, at Marianne Sommers kunder kommer til Kongstedvej. Mærker Marianne, at din krop slapper af, og spændingerne bliver mindre, så ved hun, at I er på rette spor.

I mange tilfælde er der tale om, at kunderne har gået alt for længe og fundet sig i smerterne, og at Marianne Sommer derfor skal bruge sin erfaring inden for både vestlige og kinesiske terapiformer, for at kunne sætte ind og øge effekten af behandlingen.

Gør en forskel
”Uanset om du dyrker sport eller ej, om du gør det på motions- eller eliteplan, har kroppen brug for ny energi for at nedbryde effekten af stress, spændinger og overbelastninger fra en travl hverdag med statiske arbejdsstillinger eller tunge løft”, siger Marianne Sommer. ”Massage gør en forskel for dig – både forebyggende, som skadesbehandling, eller hvis du har brug for at koble af og være god ved dig selv. Vi finder ud af, hvilken behandling, der passer bedst til dine behov”, tilføjer hun.

Klinikken behandler bl.a. ondt i ryggen, muskel- og ledproblemer, spændingshovedpine, ømhed efter en overbelastningsskade eller som led i genoptræningen efter en sportsskade. Marianne Sommer kan ikke love, at din krop kommer i harmoni og balance efter en enkelt behandling med fysiurgisk massage eller akupunktur. Men det er et godt udgangspunkt på din vej mod en smertefri hverdag.

Bestil en tid på tlf. 50 52 97 58.


sølvpartner