Birgit & Johnny
Birgit & Johnny

Miller Tryk
Skælskør Landevej 30A
4200 Slagelse
Tlf. 61 36 93 72
Mail: bj@millertryk.dk

Følg Miller Tryk på Facebook 

Åbningstider
Mandag 08 -17
Tirsdag 08-17
Onsdag 08-17
Torsdag 08-17
Fredag 08-17
Lørdag og søndag efter aftale

Alt i reklametryk
I 2008 startede ægteparret Birgit Miller og Johnny Jørgensen deres eget firma efter 25-35 års ansættelse indenfor branchen. Miller Tryk var en realitet.

Miller Tryk tilbyder trykning på alle slags emner og materialer. Uanset om du vil fortælle om dig selv på en firmabil, store plakater eller en t-shirt, kan Miller Tryk hjælpe. Står du og skal igang med et nyt reklamefremstød, vil Miller Tryk meget gerne mødes med dig, drøfte dit projekt og give dig et godt tilbud.

Kontakt Miller Tryk. 

Tryk på alt
Den teknologiske udvikling har medført, at tryk i dag er noget ganske andet end i går. I “gamle dage” nøjedes man med at trykke på t-shirts, kaffekrus, nøgleringe og kuglepenne, foruden naturligvis papir i alle afskygninger. Kuglepennen og nøgleringen er efterhånden blevet en klassisk giveaway på udstillinger, messer og møder. Men i dag er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad der kan trykkes på; Miller Tryk oplever efterspørgsel på vinduespartier og gulve, privat- og lastbiler, puder og paraplyer, tasker og indkøbsposer og meget mere.

FCV
Tryk for lokale FCV Vikings

Få dit budskab ud
Det drejer sig som aldrig før om at være synlig. Lige meget om du er i et stort firma, en mindre iværksættervirksomhed eller bestyrer en forening, er det vigtigt at gøre positivt opmærksom på sig selv.

De fleste er efterhånden blevet klar over, hvor vigtigt det er at være synlig. Derfor er der også mange flere, der i dag forsøger at fange vores opmærksomhed, og dem vi forsøger at nå med vores budskab bliver hurtigt distraheret. Det kræver således nytænkning at huske din målgruppe på, at du har noget, som er interessant for dem – noget vigtigt.

Mange lokale kunder
Miller Tryk er beliggende på Skælskør Landevej på vejen mellem Slagelse og Skælskør, lige ude på landevejen ved Gerlev Idrætshøjskole. ”Vi har lige siden starten haft det synspunkt, at selvom meget kan klares via vores hjemmeside, så er der mange af vore kunder, der har behov for at komme ud til os og snakke planer, produkter og priser igennem,” fortæller Birgit.

Det har hjulpet mange mindre erhvervsdrivende og forenings-ildsjæle lige at kunne smutte ud til Miller Tryk, få inspiration, holde reklameemnerne i hånden og ved selvsyn se, hvad der er muligt.

Det er også en mulighed for dig: Birgit og Johnny er klar til at snakke med dig om dit næste reklametryk.


sølvpartner