Vimeso Marketing vimeso
Industrivej 1
4200 Slagelse
Tlf.: 31 79 42 00
E-mail: vimeso@vimeso.dk

Besøg Vimeso Marketing på Facebook 
Besøg Vimeso Marketing på Instagram 

Synlighed online
De fleste forretninger, foreninger og karrieremennesker har en klar fornemmelse af, at det er nødvendigt, at de præsenterer sig selv professionelt online. Den klassiske hjemmeside er for mange et vigtigt ben at stå på, men der er mange flere. Aktiviteter på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn supplerer i stadig stigende grad virksomhedens website, hvis de da ikke ligefrem erstatter den. For er det overhovedet nødvendigt at vedligeholde mere end én online profil?

Spillereglerne ændrer sig
Mange mindre erhvervsdrivende, f.eks. i detailhandlen, der nok burde have lavet en hjemmeside for 5-10 år siden, er sprunget dette trin over og gået direkte til Facebook. Det sker i erkendelse af at Danmark ligger højt på den globale liste over hvilke lande, der har den største procentdel af befolkningen på Facebook.

Vi føler os kort sagt hjemme på Facebook, og så er det jo nærliggende, at vi både profilerer os selv og vores virksomhed dér. Men det er ikke noget, man bare lige gør. Ligesom Google ændrer Facebook spillereglerne hele tiden, og det er derfor en god idé at få hjælp hos rådgivere, der har specialiseret sig i at optimere brugen af Facebook til markedsføring. Vimeso Marketing er sådan et firma.

Lasse Svenningsen
Lasse Svenningsen

Vil du have flere kunder?
Med Lasse Svenningsen ved roret er Vimeso Marketing et Online Marketing Bureau med primær fokus på leadgenerering- og salg via Facebook annoncering og Instagram annoncering. Annoncering på de sociale medier giver din virksomhed en uovertruffen mulighed for målrettet eksponering. Her kan din virksomhed for relativt små midler både øge kundekredsen og fastholde stamkunderne. Den klassiske – og meget dyre! – trykte annonce eller tv-annoncen er som bekendt i frit fald til fordel for interaktiviteten på sociale medier, der giver aktører med mindre markedføringsbudgetter mulighed for at måle sig med de store brands.

Først med det sidste
Vimeso er et af de få bureauer i Danmark med en direkte kontakt hos Facebook. Den tætte kontakt kommer ikke ud af det blå, men opnås først efter flere års målrettet arbejde og bemærkelsesværdige resultater.

Dialogen er nødvendig for, at Facebook bureauet kan holde sig opdateret om de nyeste tiltag. Mange online marketing-specialister er gennem tiden blevet overhalet af udviklingen, der foregår i et hæsblæsende tempo. Det gælder i høj grad også de rådgivere, der har specialiseret sig i Facebook, for den amerikanske mediegigant er selv tvunget til hele tiden at optimere sig selv for at bevare sin førerposition. Hos Vimeso Marketing er Facebook aldrig længere væk end et enkelt opkald, og når du modtager rådgivning fra Vimeso kan du derfor regne med, at den er solidt funderet.

Kunderne skriver…
Vimesos egen Facebookside fortæller nogle af kunderne, hvorfor du også bør søge Lasses rådgivning. F.eks. skriver Jesper Krogfelt Hansen:

“Vi har et tæt samarbejde og en behagelig dialog under hele forløbet med Lasse fra Vimeso. Han er meget professionel og med hans hjælp blev trafikken til Watchfelt øget betydeligt og han fordoblede vores omsætning. En klar anbefaling herfra, hvis du ønsker større synlighed på Facebook og øget omsætning.”


sølvpartner

Del på sociale medier