MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg MrPerfect på Facebook

Følg MrPerfect på Twitter

Følg MrPerfect på Pinterest

Og der blev lys – LED-lys!
LED pærer og spots har på særdeles kort tid grundlæggende forandret den branche, der beskæftiger sig med belysning. Oprindeligt blev LED pærer og spots brugt i f.eks. fjernbetjeninger og generelt som indikatorer i elapparater. Hurtigt blev LED pærer og spots stadig mere eftertragtede alternativer til både glødepærer og halogenpærer. LED pærer og spots kan nemlig bruges i både retningsbestemte og ikke-retningsbestemte lyskilder.

Lavt energiforbrug og mange muligheder
LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode og betegner en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den gamle lysteknologi.

Men LED pærer og spots udmærker sig endvidere ved at holde længere samt tænde og slukke hurtigere. De er såvel mindre som mere robuste end de gamle pærer. Dermed giver de mulighed for utallige småforbedringer og helt nye opfindelser, der kræver lys. Transportmidler, kameraer, reklamer og sågar tapet er blot nogle af de områder, hvor LED pærer og lys har understøttet innovation.

Danmarks laveste priser på LED
MrPerfect er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde et kæmpeudvalg af LED pærer og spots – i alle tænkelige udformninger. Her har du en af Danmarks største forhandlere af LED-produkter som pærer, spots, strips mv. og de er ydermere kendt for at være en af Danmarks billigste. Faktisk har MrPerfect.dk prisgaranti på alle de populære pærer og spots, samt LED projektører.

Generelt har MrPerfect.dk Danmarks laveste priser på næsten alle varer og tilbyder Danmarks bredeste udvalg af LED. Søger du LED lysstofrør, LED paneler, LED lamper, LED lygter eller en laserpointer, er du således kommet til rette sted.

Når kun det perfekte er godt nok
Med MrPerfects LED pærer og spots kan du spare mellem 80-95% på elregningen. Derudover har LED pærer og spots en levetid på op til 50.000 brændetimer. En pære der er tændt i 3 timer pr. døgn skal først udskiftes efter 44 år – til sammenligning skal en halogenpære skiftes allerede efter 1,5 år.

MrPerfect er drevet af personer med en brændende interesse for produkterne og solid teknisk indsigt. Derfor får du tilfredshedsgaranti på alle varer, når du handler her. Og du kan være sikker på at få den bedst mulige rådgivning, så du træffer det rigtige valg.

Bestil i dag og bliv oplyst imorgen
MrPerfect.dk har eget lager i Danmark og dag-til dag levering ved bestilling inden kl 15.30. Du får fri fragt ved køb over 500 kr.

Blandt kunderne er både virksomheder og private, som med 21 dages fuld returret trygt kan handle i den velassorterede webshop. Har du brug for vejledning i junglen af muligheder, sidder erfarne medarbejdere klar ved telefonen og indbakken. Kontakt MrPerfect.


sølvpartner