Nicola Rydell Tattoo
Rosengade 8
4200 Slagelse
22310078
nicola.tattooart@gmail.com

Følg Nicola Rydell Tatoo på Instagram 

Smukke og unikke designs
I Slagelse kan du opleve den fantastiske verden af tatoveringer og permanent makeup hos den talentfulde tatovør Nicola Rydell, der har tatoveret siden 2015, og i 2019 stiftede sin egen virksomhed. Med mange års erfaring i branchen er Nicola en mester i at skabe smukke og unikke designs, der passer til din personlige stil.

Nicola tilbyder en bred vifte af tatoveringsdesigns, herunder realistiske portrætter og små diskrete symboler. Hun laver ikke farvetatoveringer. 

Nicola tager sig tid til at forstå dine ønsker og vil arbejde sammen med dig for at skabe det perfekte design. Hun bruger kun de bedste materialer, og sikrer at alle hygiejne- og sikkerhedsstandarder overholdes.

Kreativitet, mod og styrke
Tatoveringer er en stadig mere populær form for kropsudsmykning. For nogle mennesker kan det være en måde at udtrykke deres personlige stil, mens det for andre er en måde at udtrykke deres personlige historie eller identitet. Tatoveringer kan hjælpe med at udtrykke ens kreativitet og give en mulighed for at udtrykke sig på en unik og personlig måde. Tatoveringer kan også fungere som et symbol på mod, styrke eller overlevelse i en persons liv.

Som så mange andre fag er også tatovør-flaget altid i udvikling, og som inspirationskilde bruger Nicola Rydell Tattoo i Slagelse blandt andet sociale medier som Instagram. Her både finder og præsenterer hun innovationer indenfor såvel design som teknikker.

Portrætter og skrift
Nicola Rydell mestrer mange former for tatoveringer. Bl.a. realistiske tatoveringer som er designet til at ligne et fotografi eller et realistisk billede af noget, som f.eks. en portræt af en person eller et dyr. Hun laver også mange skrift tatoveringer, som består af tekst eller bogstaver og ofte inkluderer en vigtig sætning eller citat.

Uanset hvilken type tatovering man vælger, er det vigtigt at tænke grundigt over designet samt vælge en kvalificeret tatovør, der som Nicola Rydell kan sikre et godt resultat.

 

Nicola Rydell

sølvpartner