Nordic Maling
kontakt@nordicmaling.dk
tlf. 51 15 61 28

Make-over med maling
En grundig rengøring og masser af god maling er selve grundlaget for en lækker indretning af dit hjem eller virksomhed. Nordic Maling er en webshop med et kæmpeudvalg af maling, malerværktøj og malertilbehør til dig, der vil gøre det selv – med professionelle midler. Webshoppen udmærker sig ydermere ved konkurrencedygtige priser, og de leverer overalt i Danmark. Uanset hvilken type maling, du skal bruge; hvid eller tonet, vægmaling, loftsmaling, gulvmaling, maling til vådrum, maling til ude og inde, maling til træ osv, kan du finde det hos Nordic Maling.

Maling der dækker
Ikke tidligere malede overflader kræver grunding. Dét mange tidligere kendte som grundmaling kaldes i dag spærrende maling, idet den forhindrer nikotin, sod, os, fugt, vandskjolder i at trænge igennem og ødelægge det fine arbejde du har lavet med penslen. Det er blevet nemmere end nogensinde også for amatører at få et fint resultat – uden at få malerhjerne.

Et andet eksempel er grundmalingen fra Nordsjø, der kombinerer knast- og spærregrunder, så du ikke længere behøver male alle knasterne på dit træloft. Enhver der har malet loft ved hvor utrolig rart det er, at man kan nøjes med at gøre det én gang. Alle typer moderne maling er i det hele taget meget mere dækkende, så du ofte kan nøjes med 1-2 lag, og de er vandbaserede uden de opløsningsmidler der tidligere skadede mennesker og miljø.

Det vigtige forarbejde
Skønt både maling og malerværktøj er blevet meget bedre i dag, må man medgive at det er hårdt arbejde at male. Mange vil nok mene at det mest irriterende ved malerarbejdet er forarbejdet, inden du kan ”male rigtigt” og motiveres af hvordan det lysner, efterhånden som arbejdet skrider frem. Der skal rengøres i bund, spartles huller og revner, slibes, lappes tapet og lignende, og det kan tage lige så lang tid som selve malingen.

Men grundighed lønner sig, og forarbejdet er også blevet nemmere i dag med moderne midler. Det kan eksempelvis rigtig godt betale sig at dække grundigt af med tape og malermåtter. Hos Nordic Maling finder du god grundrens, skrabere, sandpapir, væv, afdækning, kort sagt alt du skal bruge til at klargøre til maling.

Materialer til alle dine projekter
Hvis du ønsker at lysne dit træloft, oliere din bordplade eller lakere et møbel kan du også finde det, det du skal bruge hos Nordic Maling. Mangler du hobbymaling til dine kreative projekter, kan du ligeledes finde et bredt udvalg.

Du ved nok nogenlunde hvilken type maling du har brug for, men hvis du er tvivl er der masser af information at hente hos Nordic Maling.
sølvpartner