Partnerpolering

Foto: Partnerpolering

Tlf. 29 84 29 81
halvpris@partnerpolering.dk

Følg Partnerpolering på Facebook.
Følg AlgePartner på Facebook.

Rene vinduer
Der kan gå skår i glæden over at solen skinner, når solens stråler tydeliggør pletter og snavs på vinduerne. Hos Partnerpolering får du professionel vinduespolering til konkurrencedygtige priser – ikke mindst hvis du vælger af indgå en fast aftale med firmaet.

Partnerpolering kan pudse dine vinduer hver 4., 8. eller 12. uge, så du året rundt kan glæde dig over solens stråler. Med en fast aftale får du end endnu bedre pris, end hvis de blot udfører en enkeltstående opgave for dig. På grund af kundetætheden tilbyder Partnerpolering særligt fordelagtige priser i Slagelse.

Partnerpolerings hjemmeside kan du nemt beregne prisen på en vinduespudsning i dit hjem – udvendigt og indvendigt. De erfarne vinduespudsere hos Partnerpolering bruger de nyeste teknikker og sørger for, at miljøet ikke overbelastes ved at bruge miljørigtig sæbe, og de undgå også at anvende klorblegede vaskeklude.

Tilfredse kunder
På både Facebook og på Trustpilot er det tydeligt, at Partnerpolerings kunder er tilfredse. Her går positive ord som “effektive”, “fair pris”, “grundige”, “stabile” og “god service” igen.

Partnerpolering sætter da også en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde – til den aftalte tid. Firmaet har desuden en tilfredshedsgaranti, der sikrer, at vinduespoleringen lever op til deres høje kvalitetskrav.

Hurtig udrykning
Partnerpolering har kontorer i Slagelse, Vordingborg, Haslev, og Nykøbing Falster, men kører på hele Sjælland. Partnerpolering er en del af vinduespoleringsnetværket Få Pudset, der gør det nemt for dig at finde en dygtig vinduespudser i Slagelse og omegn.

Foto: AlgePartner

Effektiv algebehandling og fliserens
Den danske sommer er lunefuld, og desværre øger regnvejr risikoen for, at dit tag og dine fliser bliver angrebet af alger, mos og flisepest.

Algebehandlinger og fliserensning giver dels dit hus og dine udendørsarealer et forbedret udseende. Nok så vigtigt forhindrer det alger og mos i at gøre skade på både tagsten og fliser.

Partnerpolerings søsterfirma AlgePartner udfører både algebehandlinger og fliserens i Slagelse.

Ved at kombinere en fliserens eller algebehandling med efterfølgende vinduespolering undgår du – som det ellers ofte kan være tilfældet – at dine vinduer bliver skæmmede af kalk efter behandlingerne.

Få et godt tilbud på tlf. 29 84 29 81 eller send en mail på post@alge-partner.dk. De lægger også ofte gode tilbud ud på AlgePartners facebookside.
sølvpartner