Personlig Træner Helene Hansen 
Vejsager 5
4241 Vemmelev
24871072
helene4241@live.dk

Foredrag om kost, bevægelse og søvn
Alt for mange af os lever liv med et bevægelsesmønster, der ikke er optimalt. Der kan være tale om forkerte ensidige bevægelser eller overtræning, men som regel bevæger vi os simpelthen for lidt. Hvor de fleste af vores forfædre arbejdede hårdt i landbruget, har de fleste af os i dag stillesiddende kontorarbejde. Når vi så fortsætter med at spise, som vi altid har gjort, ja, så tager vi på, og det kan gå stærkt.

Vi udsættes for fristelser fra skærmen og supermarkedet dagen lang og året rundt, og det er alt for let at smide sig på sofaen med hurtige kulhydrater. Derfor har vi brug for hjælp til at få os på rette spor og holde fast i gode vaner. Den hjælp får du hos foredragsholder Helene Hansen. Helene er personlig træner, der løbende holder populære foredrag i Slagelse og Korsør.

Direkte brugbare råd
Hos Helene Hansen bliver man ikke overladt til sig selv. Med smittende energi kan hun vejlede alle til optimal træning, kost og søvn. Hun formidler sin viden om motion, mad og gode sovevaner på en direkte og underholdende måde, hvor du får masser af konkrete råd om til- og fravalg.

”Jeg taler et temmelig direkte sprog og med en meget direkte retorik, som de fleste finder rigtig rar og sjov. Hos mig pakkes tingene ikke ind,” siger Helene Hansen, der meget nødigt løfter pegefingeren for at fortælle andre mennesker hvordan de skal leve deres liv.

”Det vigtigste for mig er altid at møde andre med empati og respekt. Jeg har begået tonsvis af fejl. Men hver og en lærer jeg af. Især når jeg møder nye mennesker, der nysgerrigt spørger eller tror på, jeg kan hjælpe lige præcis dem – ofte fordi de har fundet min åbenhed og sårbarhed menneskelig og ligetil,” forklarer hun.

Alle er velkomne
Uanset ambitionsniveau kan du få den rette hjælp til at nå dine mål. Måske skal du genoptrænes efter en ulykke, måske vil du løbe et marathon, måske vil du kunne nyde julens herligheder uden at tage på, eller måske vil du bare i bedre form til strandferien?

Alle er velkomne til Helene Hansens foredrag – følg hende på Facebook og se, hvor i Slagelse og Korsør du kan møde Helene næste gang. Tag din mand, kollega eller veninde med og brug et par sjove og lærerige timer i selskab med en erfaren personlig træner, der øser af sin viden og humor.

Virksomheder og foreninger er også hjerteligt velkomne til at bestille et foredrag, tilpasset jeres medarbejdere og medlemmer. Helene Hansen har holdt foredrag for mange forskellig faggrupper og aldersklasser. Selv de helt unge kan hun få til lytte.

Publikum siger
”Jeg kan helt klart anbefale at deltage i et foredrag med Helene. Det er SÅ konkret og egentlig lige til + nogle aha oplevelser. Helt kort: du går klogere hjem og værktøjerne du får er ikke svære” – Dorthe

”Helene har været en kæmpe inspirator for mig både når det handler træning og sundere spisevaner” – Susanne

”Helene deler ud af hendes mange års arbejde og erfaring med træning, med fokus på vores hverdag, madvaner og søvn, alt sammen på et niveau hvor jeg kunne relatere til mig selv. Helene ved, hvad hun taler om, har forståelse for den travle hverdag hvor træning, job og familie skal gå op i en højere enhed. Helene vejleder til, hvordan man planlægger og prioriterer, således at man kommer i mål. … Jeg er gået fra Helenes foredrag fyldt med positiv energi og meget klogere på træning, mad og søvn og vigtigheden af samspil imellem” – Merete

”Jeg har både haft Helene som PT og været til hendes foredrag. Og lige meget hvad den kvinde rører ved indenfor sit fag, så nailer hun 100 % hver gang. Hun er nem at forstå, nem at omgås og er 100% sig selv og med en på ens rejse” – Mette

Personlig træner Helene Hansen

sølvpartner