Malerfirmaet Råd & Mal er et familiefirma

Råd & Mal
Gartnerhaven 7
4261 Dalmose
29 26 36 96

Følg Råd & Mal på Facebook 

I den lille hyggelige by Dalmose ved Slagelse holder malerfirmaet Råd & Mal til. Virksomheden er et familieforetagende og har 13 års god erfaring. I firmaet møder du malermester Ib Abildgaard, som både er uddannet maler og farvehandler, maler Susanne Vejle Hansen og deres datter Sabine Vejle Abildgaard Nielsen. Råd & Mal er medlem af Byg Garanti.

En anderledes betjening
Hos Råd & Mal bestræber de sig på at gøre tingene lidt anderledes og i samarbejdet vil du således opleve en tæt rådgivningsproces, der ender ud i en fælles plan for dig og dit projekt.

Råd & Mal tilbyder dig et gratis uforpligtende tilbud;du skal bare ringe på tlf. 29 26 36 96 eller kontakte dem på deres mail info@raad-mal.dk. Se mere information på hjemmesiden, hvor du også kan besøge deres online shop.

Færdigt malerarbejde og inspiration på Facebook

Hvad kan de hjælpe dig med?
Råd & Mal laver alt inden for malerarbejde, opsætning af tapet, gulvslibning, efterbehandling af gulve og salg af maling og tapet. Det typiske arbejde for firmaet bliver foretaget i private hjem og virksomheder, men også skoler og børnehaver er en del af kundekredsen.

Ordentligt malerarbejder er en proces med mange trin, før resultatet bliver godt. Alene det at klargøre arealet til maling er ofte den tungeste del af opgaven. Den teknologiske udvikling i maling og pensler har gjort at arealet ikke skal have så mange lag maling som tidligere. Samtidig er maling blevet mere miljø- og menneskevenligt, så man ikke får ‘malerhjerne’. Råd & Mal giver dig derfor mulighed for at lave specifikke aftaler, hvor du eksempelvis kan spare penge, hvis du selv vil foretage noget af malerarbejdet. Råd & Mal laver fleksible aftaler og gør det, som passer dig bedst.

Følg med i den travle hverdag
Som så mange andre moderne virksomheder kan du møde Råd & Mal lige for enden af din arm på de små skærme. Råd og Mals Facebookside er fyldt med små kig ind i dagligdagen hos malerfirmaet. På profilen kan du samtidig se andre kunders opslag og anbefalinger af firmaet.

Tapet til børneværelset

Her har vi plukket et par anbefalinger fra håndværker.dk:

Maiken Hansen, Virum: ”Råd & Mal var uden sammenligning det bedste tilbud, jeg modtog (…) Jeg vil til enhver tid bruge Råd & Mal igen.”

Jette Majbritt Sørensen, Tåstrup: ”Hvad man bestiller, er hvad man får – og så lige lidt til. Jeg kan trygt anbefale Råd & Mal – både på dejlig personlighed og på professionel udførelse af arbejdet.”

Kontakt Råd & Mal

sølvpartner