as poleringAS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Professionel vinduespudsning og rengøring
AS Polering og Rengøring i Slagelse tilbyder dig en professionel, stabil og pligtopfyldende vinduespudsning eller rengøringshjælp, som altid leveres af kvalitetsbevidste medarbejdere. Firmaet er baseret på god erfaring indenfor branchen, hvilket giver vinduespudserne og rengøringsmedhjælperne en stor ekspertise.

Hjælpen, som tilbydes, kan eksempelvis omfatte pudsning af vinduer, afvask af vindueskarme, rengøring af toilet/bad, hovedrengøring og en række andre ydelser, da AS Polering og Rengøring kan hjælpe dig med alle tænkelige områder indenfor vinduespudsning og rengøring.

Hjælp til vinduespudsning og rengøring, som vil spare dig for tid og besvær, udbyder AS Polering og Rengøring til både private og erhverv, så både privatboligen og/eller virksomheden kan blive rengjort i alle hjørner.

as polering2God service, gode tilbud
Fleksibilitet og tillid er mærkesager for AS Polering og Rengøring, som altid holder aftaler og sætter kundens behov i højsæde. Tilfredse kunder er alfa og omega for firmaet, og bliver du kunde hos rengøringsfirmaet kan du således altid forvente god service og gode tilbud.

AS Polering og Rengøring dækker store dele af Sjælland, herunder Slagelse, hvor de hjælper både privatkunder, virksomheder og det offentlige med vinduespudsning eller rengøring.

Du er velkommen til at kontakte AS Polering og Rengøring for at få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning og/eller rengøring, som vil være skræddersyet til dig og dine behov.

Før og efter fliserens hos ingen-alger.dk

Rene terrasser og tage
På det seneste har folkene bag AS Polering og Rengøring specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Slagelse. Dine udendørsarealer kan dermed nemt og bekvemt blive frigjort for mos, flisepest og snavs.

Du kan også bestille deres hjælp til algebehandling af dine fliser og facader. Træterrasser og tage kan ligeledes blive algefri i en ruf. En algebelagt terrasse eller trappe kan være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få dem fjernet.

Ring på 25 50 40 06 og få et uforpligtende tilbud.
sølvpartner