Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

Det bedste telt til din fest
Hos Sara Telte kan du skabe rammerne om den perfekte fest, da de tilbyder kvalitetstelte og inventar såsom borde, stole og belysning. Står du derfor og skal holde en fest eller stå for et stort arrangement, kan Sara Telte hjælpe dig, så du kan få plads til alle gæster og slippe for besværet, der går forud for enhver fest eller et lignende arrangement.

Holdet bag Sara Telte har over 20 års erfaring med teltudlejning samt opbygning og indretning af festtelte, hvilket sikrer dig en god service. Dine egne ideer til festen vil blive modtaget med åbne arme, og Sara Telte vil ud fra disse kunne arrangere og stå for alle de praktiske forberedelser af rammerne om dit arrangement. Du kan med andre ord slappe helt af, når du først har sat det dygtige team på sagen. Ønsker du selv at have en finger med i spillet, etableres et samarbejde hvor du sammen med de professionelle planlægger udformningen af dit telt.

Telte og inventar i høj kvalitet
Sara Telte kan i forbindelse med teltudlejning stå for alle rammerne forud for din fest eller arrangement, og du vil således slippe for at stresse over opsætningen og sammenpakningen af teltene.

Sikkerheden er i fokus, og de erfarne medarbejdere sætter teltet forsvarligt op, så vind og vejr ikke bliver et problem på festdagen. Det er en mærkesag for Sara Telte at både værter og gæster føler sig trygge i de sikre og holdbare telte. Der tilbydes et stort sortiment af modulopbyggede telte, således at de frit kan sammensættes efter de behov, der passer til det enkelte arrangement.

Det store udvalg af telte gør at du kan finde lige den type og størrelse du har behov for. Sara Telte leverer de gennemtestede og billige standardløsninger, ligesom du kan få en skræddersyet løsning til netop din helt specielle begivenhed.

Sara Telte giver dig gerne et uforpligtende tilbud på teltudlejning – og altid en konkurrencedygtig pris.

sølvpartner