fabrikken udeFabrikken – Center for Sundhed
Ndr. Ringgade 59D
4200 Slagelse
Tlf. 44 22 07 00

Fitnesscentrets åbningstider
Mandag – torsdag: 06:00 – 22:00
Fredag: 06:00 – 19:00
Lørdag – søndag: 08:00-17:00

Følg Fabrikken på Facebook 

Følg Fabrikken på Instagram 

Sved på panden, smil på læben
Fabrikken – Center for Sundhed er et træningscenter på 3000 m2, der udover træning tilbyder fysioterapi, kiropraktik, massage og kostvejledning. Den gamle fabriksbygning på Ndr. Ringgade er smukt tryllet om til et moderne center, der tilbyder træning, behandling og sundhed samlet et sted. Fabrikkens rå stil er bevaret og egner sig glimrende til crossfit, men der er også store lyse lokaler til holdtræning.

Fabrikken åbnede i 2014, og der er brugt mange ressourcer på at gøre stedet unikt, både mht. sundhed, træning og behandlingsmuligheder. De erfarne bagmænd ved lige, hvad der skal til for at skabe et eftertragtet samlingssted for sundhed, og folk er siden åbningen strømmet til centret.

fabrikken
Core træning

Motion for alle
På programmet er bl.a. core træning, en intensiv styrketræning, der udfordrer hele kroppen. Der arbejdes primært med kroppens kernemuskulatur, som er de dybe ryg- og mavemuskler. Det er de muskler, som sikrer en god kropsholdning og balance.

I maj starter Fabrikkens outdoor hold, der som titlen beskriver, træner med løbesko, solbriller og vind i håret. Som de fleste andre hold, kombinerer outdoor kredsløbs- og styrketræning, som kan tilpasses de fleste niveauer.

Børn i alderen 10-15 år kan træne på holdet Factory Kids, hvor de bliver introduceret til crossfit, styrketræning og dans.

Du kan også vælge boxercise, catslide, zumba, pilates, yoga, cycling, suspension, cirkeltræning, BodyStep, BodyCombat, BodyPump mv. Få det fulde overblik over holdtræning her. 

Sunde medarbejdere
Fabrikken tilbyder firmaordninger til alle typer firmaer. Dine medarbejdere kan træne efter behov og få lagt et individuelt program af uddannede instruktører. Her er mulighed for fri træning med de nyeste maskiner eller på de mange forskellige hold.

Kontakt Fabrikken på mail: info@fabrikkensundhed.dk eller tlf. 44 22 07 00 for et uforpligtende firmatilbud.

fabrikken2Massage, fysioterapi og kiropraktor
Fabrikken har tilknyttet en lang række behandlere.

Massage er effektiv både ved akut opståede spændinger og kroniske problemer. Massage er også et godt supplement til din almindelige dagligdags velvære. Læs mere her. 

Fysioterapi er som regel et længere forløb, der bygger på en lægehenvisning og en grundig undersøgelse. Behandlingerne suppleres som regel af træning. Læs mere her. 

Kiropraktoren løser problemer med smerter i rygsøjlen (især i nakke og lænd), der kan medføre smerter andre steder i kroppen. Rygsmerter dækker hele spektret fra ømme muskler til en diskusprolaps.


sølvpartner