fabrikken udeFabrikken – Center for Sundhed
Ndr. Ringgade 59D
4200 Slagelse
Tlf. 44 22 07 00

Følg Fabrikken på Facebook 

Fabrikken
Fabrikken – Center for Sundhed tilbyder fysioterapi, massage, psykoterapi og kostvejledning. Den gamle fabriksbygning på Ndr. Ringgade er smukt tryllet om til et moderne center, der tilbyder behandling, sundhed og træning samlet et sted.
Fabrikken åbnede i 2014, og der er brugt mange ressourcer på at gøre stedet unikt, både med hensyn til sundhed, træning og behandlingsmuligheder.

Træningscenteret, FitnessX, holder til i samme bygninger, hvor den rå stil er bevaret, og der er store lyse lokaler til holdtræning både i fitnesscenteret og fysioterapien.

GLAD-knætræning

Behandling og træning for alle

Fabrikken har tilknyttet en lang række behandlere med mange års erfaring indenfor fysioterapi og massage.

Graston-behandling
Massage

Fysioterapi er som regel et længere forløb, der bygger på en grundig undersøgelse. Behandlingerne suppleres ofte af træning – enten individuelt eller på hold.
Vi tilbyder mange forskellige former for holdtræning: Parkinson-dans, rygtræning, skulderhold og konceptet GLAD for både ryg- og knæpatienter. Vi tilbyder også træning i varmtvandsbassin i Slagelse svømmehal.

Du kan bruge en lægeordineret henvisning hos de fleste af vores behandlere, og mange patienter har en sundhedsforsikring, der betaler helt eller delvist for behandlinger og træning.

Massage er effektivt både ved akut opståede spændinger og kroniske problemer. Massage er også et godt supplement til dit daglige velvære.

Brug os til at passe godt på din krop – ring på 44 22 07 00 for at booke en tid til behandling!


sølvpartner