kiropraktorhusetKiropraktorHuset
v/ Henrik Slott Hansen
Sct. Mikkelsgade 4
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 45 55
mail@kiropraktorklinik.dk

Følg Kiropraktorhuset på Facebook 

Bestil tid

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 8-18

Kiropraktorhuset i Sct. Mikkelsgade
Når det gør ondt i knogler, led og muskler, er det vigtigt at kunne komme til behandling hurtigt og effektivt. En lille spadseretur fra stationen i Slagelse mod Frederiksgade fører ned til et smukt, rødligt og hvidt hus i Sct. Mikkelsgade med ordet ”Kiropraktorhuset” på facaden. Hvis du ankommer i bil, er der gratis p-pladser i gaden.

På klinikken er der hjælp at hente fra erfarne kiropraktorer, som arbejder i huset for at lindre ”fra hoved til tå.” Den danske befolkning er meget aktiv både i arbejdslivet og i fritiden, en del af os er blevet slidte, og vi skal alle holde i mange år endnu. Derfor er det godt at vide, hvor der kan hentes lindring, når kroppen siger fra.

kiropraktorhuset behandlingHvem hjælper?
Indenfor bliver du budt velkommen i receptionen, hvor den smilende medarbejder altid er klar til at vejlede dig. Det sker hvad enten du allerede har kontaktet klinikken og har bestilt en tid eller har brug for at høre om de muligheder, der er for at få behandling.

Der er tre faste kiropraktorer tilknyttet samt én kiropraktor, der kommer hver tirsdag og udfører de specielle chokbølgebehandlinger. Det er en behandlingsform, som anbefales ved længerevarende smerter i og omkring led, sener, ledbånd, ledkapsler og muskler.

Om onsdagen kommer massøren og tilbyder massage, som virker løsnende på en lang række problemer i muskler og led. Om onsdagen tilbydes også akupunktur. I forbindelse med den kiropraktiske behandling tilbydes naturligvis både undersøgelse, behandling og genoptræning.

kiropraktorhuset varerPriser og tilskud
Der er forskellige priser på den behandling, som tilbydes i Kiropraktorhuset. Honorarerne kan du se her, hvor du også kan læse, hvad der kan gives i tilskud fra Den Offentlige Sygesikring og fra sygesikringen ”Danmark”.

Og hvad synes kunderne så?
At have tilfredse kunder er meget vigtigt for Kiropraktorhuset, og heldigvis samler klinikken på femstjernede anmeldelser og positive kommentarer:

”Behandling i top, og alle er søde og rare. Så alle 5 stjerner fra mig.” – Linda

”Her ved de, hvad de har med at gøre. Og det er altid muligt at få rettet knoglerne, når det er nødigt.” – Kirsten

“Super sted. De kan deres kram.” – Patrick


sølvpartner