klinik husChristian Olesen – Fysioterapeut
Bagervej 31
4200 Slagelse
Tlf. 40 57 78 31
fys@christianolesen.dk

Følg Christian Olesen på Facebook

Åbningstider
Mandag 7.30 – 16
Tirsdag 7.30 – 18
Onsdag 7.30 – 16
Torsdag 7.30 – 17
Fredag 7.30 – 15
Lørdag 7.30 – 11
Søndag lukket
klinik2
Genskab din krops naturlige bevægelighed
Fysioterapeut Christian Olesen samarbejder med Steen Steffensen på Klinik for Fysioterapi og Osteopati i vestbyen i Slagelse.

Christian Olesen har efter mange års interesse og efteruddannelse i idrætsfysioterapi stor erfaring indenfor netop dette felt, men kan også hjælpe med en lang række andre fysiske problemer. Som Christian Olesen selv forklarer det, har han speciale i ”rygsmerter, langvarige problemstillinger og performanceoptimering”.

Klinikken tilstræber at alle akutte patienter får tid samme dag, og respekterer altid patienternes tid ved at have minimal ventetid.

Gratis vurdering og forundersøgelse
Klinikken tilbyder en gratis screening for dig som er i tvivl, om fysioterapi vil hjælpe på dine fysiske problemer. Denne screening tager 10-15 minutter, og vil igennem en række forskellige undersøgelser finde ud af, om fysioterapi kan hjælpe dig. Hvis ikke, vil klinikken altid hjælpe dig med råd og vejledning omkring andre behandlingsformer og klinikker til dette.

Book en gratis screening over telefon eller mail, hvis du for eksempel oplever smerter i leddene, hovedet, nakken, lænden, eller har andre fysiske problemer du vil minimere eller helt blive af med.

En lang række behandlingsformer
Klinikken tilbyder en lang række behandlingsformer, som altid er udført af veluddannede og erfarne behandlere. Som supplement til din fysioterapi, kan du eksempelvis få akupunktur, som er god til at lindre smerter samt nedsætter spændinger i dine muskler. Klinikkens form for akupunktur tager udgangspunkt i en vestlig tankegang, som har god virkning på hovedpine, ledsmerter og spændinger i musklerne.

klinik Hvis du oplever generelle problemer i dine bevægelsesmønstre, kan du få udført en udførlig screening af din krop fra top til tå. Hvis du eksempelvis lider af nedsat mobilitet, instabilitet eller assymetri i kroppen, kan en screening hjælpe nærmere til at udføre et program der vil hjælpe mere eksakt på dine fysiske problemer. Screeningen varer en time, og du vil bagefter komme hjem med et veltilrettelagt program, som skal udføres hjemme som supplement til den træning du allerede laver.

Kroppen er en helhed
Klinikken tilbyder desuden behandlinger indenfor osteopati, som er en behandlingsmåde hvor man ser kroppen som en helhed. Derved er det muligt at opdage dybereliggende årsager til dine fysiske problemer, og man går derved væk fra kun at udføre symptombehandlinger, som ofte kun er en midlertidig løsning.

Som Christian Olesen selv beskriver det; ”Målet er at genskabe kroppens naturlige bevægelighed”.

Specialiserer sig i sportsskader
Christian Olesen har som tidligere nævnt en stor interesse og erfaring med idrætsfysioterapi. Klinikken kan hurtigt vejlede og behandle akutte problemstillinger, og prioriterer altid at akutte sportsskader bliver behandlet hurtigst muligt, helst indenfor 48 timer efter problemerne opstår.

Derudover tilbyder Christian Olesen forebyggende træning, der kan hjælpe til med at undgå visse skader i fremtiden. Sportsskaderne i klinikken behandles ved, at skaden først vurderes og lokaliseres, og sidenhen optimeres de generelle bevægelsesmønstre i kroppen, så du får det bedste ud af din krop.

Book en tid online