Klinik for Krop og Psyke
v/ Katja Petersen
Hallelevvej 8
4200 Slagelse
Mobil 24 82 10 90
katja@klinikforkropogpsyke.dk

Klinik for Krop og Psyke på Facebook 

Kontakt til kroppen
“Da jeg begyndte hos Katja, fik jeg ofte smerter i maven, ryggen og skulderen, når det hele blev lidt for meget, eller hvis jeg stod i en stresset situation. Katja lærte mig, at det er okay at sige nej, og hvor vigtigt det er at lytte til sin krop.“ Sådan fortæller Johanne på Klinik for Krop og Psykes hjemmeside, hvor indehaver Katja Petersen samler udtalelser fra sine kunder.

Johanne var 20 år, da hun var i behandling, og klinikken behandler generelt mange unge piger, der er stresset af tidens krav og valgmuligheder. Helt konkret hjælper Katja unge med at håndtere eksamensangst, så de kan præstere optimalt både ved skrivebordet derhjemme og “det grønne bord” på skolen.

“For at kunne rumme stress, følelser og indre uro, er det vigtigt at have kontakt til vores fysiske krop”, fortæller Katja Petersen, der har den treårige uddannelse på kilden i København, som specialiserer sig i intuition, NLP og gestaltterapi, coaching, terapeutisk yoga, yogadance, meditation, mindfulness og åndedrætsterapi. Til denne uddannelse har Katja senere tilføjet en række kurser i bl.a. kostvejledning.

Hovedtemaet for klinikkens behandlinger kaldes kropsorienteret psykoterapi, der er velegnet til at mindske kroppens og psykens stressniveau og derved mindske eller helt fjerne følgesymptomerne. En del af klinikkens kunder kommer i behandling for akut stress efter ulykker, vold, sygdom, skilsmisse mv. “Behandlingen fremmer din healingsproces og restitutionstid. Den styrker dit immunforsvar, til at komme ovenpå efter sygdom, skade, operation”, fortæller Katja, der bl.a. hjælper patienter med at komme igennem et længere sygdomsforløb.

Hjælp til hele familien
Babyer og børn har tit et overstimuleret nervesystem, som giver udtryk i uro og nedsat immunforsvar. Katja Petersen tilbyder behandlinger med massage og akupressur, som udmunder i inspiration til beroligende metoder til hjemmebehandling. Forældre, bedsteforældre og mødregrupper kan lære metoder, der kan lindre det som stresser småbørnsforældre allermest, nemlig urolig søvn, som kan skyldes mavekneb og et stresset nervesystem.

Hvad har din hest på hjerte?
Klinik for Krop og Psyke hjælper ikke kun stressede mennesker. Her flokkes også heste der af forskellige og ofte uransagelige grunde mistrives. Oplever du at din hest ikke forstår dine signaler og agerer anderledes end du forventer? Ønsker du at finde ud af, om din hest har ondt, og hvordan den i det hele taget bedst trives? Så tag en snak med Katja Petersen, som har uddannelsen i hestetelepati ved Winnie Stubkjær og har haft mange heste (og deres ejere) i terapi.

“Jeg brænder for at støtte andre i egen empowerment, fordi det er meget mere værd for sundheden, end at tage medicin som bare lukker ned for vores følelser”, fortæller Katja om sin motivation for at hjælpe andre, og det er da også hjælp til selvhjælp eller selv-heling, der er den røde tråd i klinikkens tilbud.

Kontakt klinikken og hør, hvordan Katja kan hjælpe dig.


sølvpartner

Del på sociale medier