“Forårs Cirkusshow på Frederikshøj Amfiteater 28. maj 2022 kl. 13:00 – 15:30 Adresse: Frederikshøjvej, 4200 Slagelse. Pladsen åbnes kl. 12.00.
Ildsjælen Brian Behrendt, kendt fra Frederikshøj Sensommer Cirkus 2021, vil igen i 2022 præsentere et fantastisk show med danske cirkusartister og dyr.

Cirkus i topklasse

Showet vil blive fyldt med nogle af Danmarks bedte cirkusartister som Alle bosat i Danmark, og som der hører til i cirkus også dyr. Sammen med sprechstallmeister Mister Tik Tak vil I bl.a. møde danske klassiske klovne Charlie og Binalto fra Cirkus 3. Om de øvrige optrædende fortæller Mister Tik Tak:

Vi kan med stolthed præsentere et nummer fremført af to generationer af den berømte cirkusfamilie: Laura Schumann Torres og Lauras to børn Natalie og Adriana.
Hun er opvokset i Cirkus Max Schumann og rejste med sin mor og far. I flere sæsoner var hun også hos sin tante Katja Schumann i New Yorks berømte Big Apple Circus. Laura vil optræde med familien Schumanns varemærke: heste.

7 Genration af Schumann familien kommer med et nummer de kalder Schumann Surprise, der lavet specielt til denne forestilling.

Et gensyn fra 2021 Bugtaleren Preben Palsgård optræder med nye sjove numre. Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. Han er en charmerende dansk/svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen. En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen. Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund. -Og ikke bare en talende hund, men en talende CIRKUSHUND, som gerne fremviser en masse sjove tricks. Preben har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker. Han er en af Danmarks Bedste bugtalere så glæd jer.Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at grine sammen på tværs af aldersforskelle.

Mister Michiel kommer med et meget flot håndstandnummer samt et andet nyskabende nummer på stylter, som mange vil mene er umuligt. Til hverdag er Michiel gæstelærer på Cirkusskolen i København AFUK´S Artistlinie. Og han underviser os flere kommende stjerner der har en drøm at være i den fantastske Cirkusverden 😉
Michiel Tange van Leeuwen er født og opvokset i Holland, hvor han har gået til cirkus siden han var 10 år gammel.

Efter han blev færdig på cirkusskole i Danmark turnerede han i store dele af Europa som en del af kompagniet CIKAROS.
Siden da er Michiel blevet solo artist og især kend for hans famøse styltenummer.

“Jeg fik et par stylter af en kollega artist, men jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle med dem.. Da jeg så begyndt at bruge mine evner som akrobat og jonglør på stylterne fandt jeg på noget som ingen havde set før. Og nu synes jeg at gå på stylter en noget af de sjovete jeg kan forestille mig!”

Luis Torres er gift med Laura Schumann, Har optrådt i Cirkus rundt i hele verden,bla. sammen med Verdensklovnen Bello Nock. Luis vil vise et nummer i Mast.
Vi får også gæstestjerner, der kommer fra Cirkus O’Laiski i Kalundborg. Som i 2021 kommer Showgirls fra Dansegulvet, der er en danseskole, der ligger i hjertet af Slagelse og Korsør, med mange forskellige stilarter på alle niveauer. Vi får os besøg af SLG Drumcorps med helt nye numre samt byens stolthed Vores Slagelse Garden.

Vi ser gerne, at publikum støtter salgsstederne på pladsen. De byder på et udvalg til rimelige priser, candyfloss, popcorn og slik samt drikkevarer, Nyrhed ! vi får os besøg af en kaffebil der har mange forskellige varme drikke der kan nydes både før og under forestillingen. Husk kontanter (småpenge) eller MobilePay, Ingen kort betaling !

I tilfælde af meget dårligt vejr flyttes showet Spar Nord Arena. 4200 Slagelse. Dette meldes ud på facebooksiden hvis det flyttes inden kl. 12.00. 27 maj 2022
Nyhed 2022 !

Loge Stolepladeser unummrerede tæt på manegen. Dog har børn prioritet til første række !”

Pressefoto