Christian Mogensen fra Center for Digital Pædagogik holder oplæg for unge om alt det de kan møde og skal kunne håndtere i deres digitale hverdag. Foredraget er i øjenhøjde med de 15-18-årige, om bl.a. hadtale på nettet, dickpics og billeddeling og også om hvordan vi kan beskytte os digitalt mod det vi møder online. Det sker d. 6. februar 2023.

Christian Mogensen er uddannet kandidat i Filosofi og Psykologi, og siden han blev færdig på universitetet, har han arbejdet med spil og medier, og hvordan de påvirker den digitale generations hverdag på nettet.

Hos CfDP er det Christian, der har styr på gamingprojekterne, og så er han også aktiv i den nationale og internationale diskussion om digitale spils effekt på unge mennesker. Han er samtidigt ekspert i internetkultur og i de mange digitale fællesskaber og fora, unge færdes i lige NU.

Christian er også spiljournalist og techskribent for flere danske medier. Hans ekspertise bliver tit brugt i medierne, bl.a. i forhold til sagen om den kontroversielle net-person Andrew Tate.

Læs mere her

Foto: ABW