FOF Syd- og Vestsjælland
Gl. Torv 4A, 1.
4200 Slagelse
58 52 81 64
58 52 86 69
info@fof-sydvest.dk

Kontorets åbningstider
Mandag – torsdag 10.00-15.00
Lukket i skolernes ferier

Følg FOF Syd- og Vestsjælland på Facebook

Du kan også følge med på Instagram: @fofsydvest

Et godt fritidsliv
Ønsker du et indholdsrigt fritidsliv i et interessefællesskab med andre? Så er FOF Syd- og Vestsjælland et godt sted at starte. I FOF finder man holdundervisning indenfor motion, musik, kunst, madlavning med mere, men FOF afholder også foredrag, kulturelle ture og udenlandsrejser.

FOF Syd- og Vestsjælland har hovedkontor i Slagelse og har tilbud i byerne Slagelse, Næstved, Skælskør, Korsør, Sorø og Ringsted. FOF lejer sig ind på skoler, i foreninger og kulturhuse og andre lokaler.

Et klogere, sundere og gladere liv
FOF – Folkeligt Oplysningsforbund blev grundlagt i 1947 og udspringer af den kristelig-humanistiske kulturtradition. FOF består af 37 selvstændige foreninger over hele landet, der med tilskud fra kommunerne har aktiviteter i 81 kommuner. Det anslås, at mindst en kvart million danskere benytter sig af FOF´s tilbud.
FOF har en vision om at levere folkeoplysning i form af læring og oplevelser. FOF´s slogan er et klogere, sundere og gladere liv.

Foto: ABW

Fritid er din tid
Et godt fritidsliv øger livskvaliteten for den enkelte og bidrager positivt til det sociale fællesskab i det nære samfund. Din fritid er din tid, og den skal fyldes med ting, der gør dig glad og som giver mening for dig.

Måske trænger du til at fylde hovedet med noget andet end arbejde eller skærmtid og finder glæde ved foredrag eller en tur i teatret. Det kan også være du gerne vil gøre noget godt for din krop og dyrke gymnastik, yoga eller andet.

Nogle gange har man brug for en fast mødetid på et hold for at få dyrket motion, og til forskel for at dyrke motion alene, følger der som regel et godt grin med, når man kæmper sig igennem øvelserne med andre. Heldigvis kan man altid finde hold, der matcher ens eget niveau, og der er hold, der decideret er tilrettelagt ud fra hensyntagende bevægelser og afspænding. Rygtræning og bækkenbundstræning og varmtvandstræning udbydes også flere steder.

Foto: ABW

Musik og kreativitet
Er du en af dem, der godt kunne tænke dig noget mere sang og musik i dit liv, så check de mange hold ud, der tilbyder musikundervisning. Måske har du en kreativ åre, men har svært ved at finde inspirationen alene og ønsker faglig sparring og undervisning i teknikker? I så fald findes der både male- og tegnehold, syhold, strikkehold, smykkehold, foto mm. Check programmet på FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside; måske opdager du hold, du ikke anede fandtes, og ture og rejser, du ikke anede, du kunne tilmelde dig.

Der er masser af læring og oplevelser, der venter dig. FOF´s mission er at øge den enkeltes udvikling, vidsyn og livskvalitet. Fællesskab kan også tilføjes, som et gode, der følger med et godt fritidsliv. Så vil du vil gøre noget godt for dig selv, så und dig selv noget af det gode, du finder hos FOF.

sølvpartner