vbk1Vemmelev Badminton Klub
v/ Vemmelev Hallen
Skolevej 2
Vemmelev 4241

Vemmelev Badminton Klub på Facebook

Badminton for alle – kom og vær med
Har du lyst til mere motion i din hverdag, møde kammerater med jævne mellemrum, få bedre kondition og dyrke en sport med spænding og konkurrence, så kunne badminton være noget for dig.

I Vemmelev Badminton Klub kan du få alle disse fordele ved badminton, som alle kan deltage i uanset alder, da der både er ungdoms- og veteranhold. Det centrale for klubben er, at der er et godt fællesskab, hvor alle dyrker fairplay, selvom man yder sit bedste og giver modstanderne kamp til stregen.

Vemmelev Badminton Klub tilbyder både holdtræning og fællestræning, men det er også muligt at leje baner selvstændigt i hallen, således at man kan spille med familie, kollegaer eller venner efter behov. Du kan komme og spille næsten alle hverdage, hvor der er frie baner til leje, og du kan individuelt vælge, om du vil spille med fast(e) makker(e). Er du alene, er det ikke nogen forhindring, da klubben vil kunne hjælpe dig med at finde en makker.

vbk3Badminton for børn og unge
Badminton er en sjov og spændende sport, hvor du, mens du motionerer og kommer i bedre form, kan nyde at være sammen med dine kammerater og/eller få nye bekendtskaber. I Vemmelev Badminton Klub er der en række ungdomshold, hvor du kan spille badminton på begynderniveau og op til turneringsniveau.

Vil du gerne lære at spille badminton, så er klubben stedet, hvor du kan realisere den drøm, da du på ungdomsholdene vil kunne lære teknikken, taktikken og fysikken i badminton helt fra bunden. Der tilbydes hold alt efter ens styrke og kendskab til badminton, som inddeles i nybegyndere/let øvede, øvede og turneringsspillere, hvilket underbygger, at alle kan blive medlem uafhængigt af badmintonevner.

Fælles for alle ungdomsholdene er, at der lægges vægt på fællesskabet, hvor en vigtig forudsætning er, at alle hygger sig. Derfor gør Vemmelev Badminton Klub meget ud af aktiviteter og arrangementer, som eksempelvis juleafslutning, klubmesterskaber og badmintonskole i efterårsferien.

vbk2Spændende aftener i veteranafdelingen 
I Vemmelev Badminton Klub kan du spille veteranbadminton, hvis du er minimum 40 år og har et kendskab til badminton, fordi du tidligere har spillet på et rimeligt niveau. Opfylder du disse krav, og vil du gerne spille badminton med vægt på fairplay, så kan denne veteranafdeling være noget for dig, da du her kan møde nye konkurrenter eller modstandere, som du førhen har stået overfor på badmintonbanen.

Udover de spændende kampe kan du i veteranafdelingen deltage i fællestræningen hver onsdag klokken 20.00-22.00, hvor formålet er at integrere det spille- og styrkemæssige med det sociale samvær. Vemmelev Badminton Klub har udover veteranspillerne en del seniorspillere, som er mellem 20 og 40 år, og det er intentionen at skabe fornyelse og styrke spillerne ved samarbejde mellem de forskellige aldersinddelinger i klubben.

Vemmelev Badminton Klub er en klub for alle, hvor du som medlem vil blive en del af det gode fællesskab, mens du udvikler dine badmintonkompetencer. Er et medlemskab eller mere information herom noget for dig, så kan klubben kontaktes via hjemmesiden (www.vemmelevbadmintonklub.dk), hvor du desuden kan se træningstider, ledige tider for leje af baner og datoer for aktuelle begivenheder.